טוף היא ללא ספק הדמות הכי מוצלחת בפרנצ'ייז, והייתי שמח לראות אותה עוד. התחושה שלי היא שסיימנו איתה, אבל אולי היא תחזור כמנטור בעולם הרוחות לאווטאר הבא, שיהיה כשף אדמה. זאת בהנחה שתהיה עוד סדרת המשך, כן?

אני דווקא נהנתי מהעלילה של הילדים. מילו הוא לא סוקה ואפילו לא מאקו, אבל הוא היה חמוד בתור הצלע המשעשעת. ג'ינורה הייתה די מעצבנת וחסרת תועלת, אבל איקי הייתה ממש טובה. אהבתי שהיא הוציאה את הידיים מהחבל בחופשיות לכל אורך הזמן שהיא הייתה שבויה. השובים שלה היו על הפנים, אבל לא באופן שמעצבן אותי כצופה. אם סדרת ההמשך תהיה על הרפתקאות ילדי האוויר, אני לגמרי אצפה בה. או שלפחות יעשו להם ספיישל או משהו.

העלילה של קורה הייתה טובה אבל הפתרון באמת היה טיפה מאכזב. אז היא הלכה לעץ, שמעה כמה בדיחות מטוף, שלחה קרן אור ומצאה את ג'ינורה ו... ביי ביי לכל הזכרונות של שלושה גברים מבוגרים ומשוגעים שמנסים להרוג אותך? לא לא לא. זה לא עובד ככה.
מבחינה ויזואלית מאד אהבתי את ההזיה שלה ואת שאר האפקטים שהיו קשורים אליה, אבל היה חסר לי פתירון שיחזיר לה את הקשר לשאר האוואטרים ולראבה. אני מניח שזה יגיע לקראת סוף העונה.

אה ועוד חשוב לי לציין שסצינת הפתיחה עם טנזין ואשתו (מה השם שלה?) הייתה ממש מקסימה.

שירסקי איפה ראית את הטריילר ולמה אין פה לינק?