עונה 4 פרק 9

XUXA141

New member
עונה 4 פרק 9../images/Emo58.gif

האמת, אפשר היה לנחש את זה. כשריבר סונג לוחשת באוזן של הדוקטור את הדבר היחיד שישכנע אותו, זה היה כמעט צפוי שזה יהיה השם שלו. אז דונה הופכת לסוג של חלום, ויש לה שני ילדים (אבל איפה הכלב להשלמת הסטראוטיפ המושלם?), ובהמשך היא גם מציינת ש"הגבר המושלם עבורה היה חתיך, אוהב אותה, ולא מסוגל להוציא מילה". הפעם הרמז לזוגיות היה דווקא לא עם דונה, כשהדוקטור וריבר סונג מתווכחים ומעירים להם ש"אתם רבים כמו זוג נשוי וותיק". ומה יכול להפריע למברג? רק כמה מייבשי שיער. הדוקטור סוף סוף מגלה ש"סייב" זה באופן מילולי - בתוך מחשב, ודונה מאוכזבת לגלות שהיא בגוף שלא שלה, עד שהיא כבר עשתה דיאטה. ושוב, דונה בוכה. מזמן היא כבר לא בכתה. (אגב, לה היו שני ילדים, אבל לריבר סונג בסוף היו שלושה). הדוקטור אומר כל שתי דקות "תסתמי"!. התגובה של ריבר סונג - "אם הוא ימות, אני אהרוג אותו!". בהמשך היא גם מממשת את דבריה כשהיא חובטת בו, והיא מספיק חזקה בשביל לעלף אותו לכמה זמן ולקשור אותו באזיקים, שהיא לא מוכנה לגלות את מקורם ("ספויילר"). ופעם נוספת מישהו, במקרה זה מישהי, מתאבד למען הדוקטור. לפני מותה עוד נושאת ריבר סונג מונולוג על הפגישה העתידית של הדוקטור איתה, וגם היא מזכירה את "אורות העולם כבים". וזו לא הפעם הראשונה שהיא רומזת משהו - בתחילת הפרק היא כבר הזכירה שהיא היתה עם הדוקטור "בסוף העולם". האם הכוונה לפרקים של סוף עונה שלוש, שבה הדוקטור , מרתה וג'ק היו בסוף העולם? מישהו זוכר את הדמות של ריבר סונג משם? סוף סוף אנחנו גם מגלים מה הקשר של הילדה, של דוקטור מון ואיפה הכל קורה, וכל זה אחרי שהדוקטור הצליח להבטיח לצללים פתרון למצב שלהם באופן שיוכלו להחזיר את כל האנשים השמורים. הפרומו לפרק הבא מזכיר את סרטי אסונות התעופה למיניהם - אנשים שכלואים בתוך מטוס ולא מפסיקים לצרוח.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif409

אני חושב שהכוונה לסוף עונה זאת (4) הרי הכוכבים נעלמים... בכל מקרה שני פרקים מצויינים עצבן אותי קצת שהיא זוכה לדעת את השם שלו בעוד רוז לא זכתה... אהבתי יותר את הפרק 8 מאשר הפרק הזה הפיתרון קצת איכזב אותי.... יעלה עוד 2 פרקים

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifאגב, בנוגע למברג.

משהו מטושטש לי קצת. בסוף הפרק לדוקטור יש שני מברגים (אחד שלו ואחד מונח על הספר, והוא מתכוון להשאיר אותו). ואז הוא חוזר ולוקח את המברג ה"עתידני" ותוקע אותו במחשב כדי להחיות את ריבר סונג. לא הצלחתי להבחין אם הוא אחר כך לוקח אותו או משאיר אותו תקוע. בכל מקרה בעתיד שלו, כשהוא יפגוש את ריבר סונג, עוד לפני שהיא חזרה אחורה לעבר שלה, שהוא ההווה של הדוקטור, הוא יתן לה את המברג, כדי שהיא תינצל בהווה. כך שבעתיד שלו הוא נשאר ללא המברג. מצד שני, הוא לא יחזור אחורה אל ההווה הזה, כדי לקבל ממנה בחזרה את המברג, יוצא שהוא ישאר נטול מברג בכלל. אז מה יהיה?

alexy13

New member
קצת בילבלתה

אבל אחלה פרק אהבתי דרך אגב אני מת לדעת את השם שלווו וכמו שהוא עשה פעם שעברה שהוא איבד את המברג שלו הוא יקח חדש נראה לי בפרק של הדלקים שהפכו לאנשים הוא איבד אותו ואז מצא חדש Dona noval has been SAVED,DOne noval Has left the librey

rose who

New member
אולי אני אוכל להסביר קצת

1.באבולוציה של הדאלק המברג פשוט נפל לו ומרתה מצאה אותו והחזירה לו ובפרק של סמית' וג'ונס המברג נשרף ואז הוא קנה חדש. 2. לפני שאני מסבירה תזכרו את הקערה עם וויבלי וובלי טיימי ווימי שהדוקטור מדבר עליו א. ריבר לא חזרה לעבר זה היה ההווה שלה והעבר שלו יותר נכון גם הווה וגם עבר. ב. הוא חזר כי כמו שהוא אמר הוא לא נותן את המברגים שלו ג. ונכון כשהאנשים במשלחת מתו היה איזה מכשיר שהשאיר את המודעות שלהם לכמה דקות והיה לו כזאת אנרגיה שבעזרתה הם נשארו במברג היה אותה אנרגיה והוא מיהר כדי שהיא לא תגמר ואח"כ האנרגיה נגמרה והמברג היה חסר ערך בשביל זה הוא לא היה צריך אותו יותר. ובעתיד היא אמרה שהוא היה קצת עצוב ואמר לה לעשות משהו(לא זוכרת מה)ואז נתן לה את המברג

rose who

New member
חושבת גמוך

כאילו באמת מה הוא אומר לה את השם שלו ולרוז לא אבל יש מצב שהוא אמר לה בגלל שהוא ידע שרק אז הוא בעבר יסמך עליה ושתיים איזה פיתרון ומה שעצבן זה שהצל ההוא וויתר בקלות נו באמת זה היה מגעיל איפה האקשן

stavoonia

New member
הוווו מייי בלאדי הל גאדדדד ../images/Emo58.gif

הכל כבר נאמר, אז אני פשוט אצרף תמונה שבדיעבד היא די מבאסת אבל כשחושבים על זה בסיטואציה שונה זה לא כל כך נורא ^^ קיצר - דיויד טננט באזיקים
|קינקי|

FFman

New member
עכשיו יודעים שזה האקרח של ג'ק

כשהוא השאיר את הרובה בטארדיס בסוף העונה הראשונה, ואז הדוקטור כנראה הביא את הרובה לריבר סונג.

למעלה