עונה 4- ראיון עם JJ

s h a l i m a r

New member
עונה 4- ראיון עם JJ../images/Emo58.gif

בקישור הבא יש ראיון של JJ עם הכתבת של ערוץ E-כריסטין בקשר לשינויים שיקרו בעונה 4. http://www.alias-media.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2088 ולמי שאין לו כוח לקרוא את כל הראיון אז בנקודות: - בעונה 4 חוזרים להתמקד בחיים הפרטיים של סידני יותר. - וויל חוזר לכמה פרקים. - מציינים שם שאירינה לא תחזור לעונה הבאה ובכלל... - מצמצמים את הדמות של סארק לרק כמה פרקים. - הדמות של וויס לא תהיה קבועה אבל יהיה לו סיפור שיביא בסופו של דבר למותו, אבל הוא אמר שלא לגמרי למותו... - הדמות של מארשל תצא למשימות. - ויחזירו את סידני וווהן להיות ביחד, אבל זה לא יקרה מייד. - המקום של ה-CIA ישתנה , הולכים לעשות את הכל מחתרתי... ונדמה לי שזהו, אם שכחתי משהו, אתם מוזמנים לרשום... בכל מקרה ממש כדאי לקרוא את הראיון, JJ מסביר יותר טוב ממני מה הולך לקרות ומה הטעויות שהוא עשה בעונה 3...

Moreiro

New member
אוף ../images/Emo4.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

מורידים יותר מדי דברים טובים שהיו בסדרה

inbal145

New member
../images/Emo58.gifמעעעע ;[../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אירינה
מה וויס ימות
הממ. מרשל יוצא למשימות זה טוב
וסידני באמת צריכה את החיים האישיים שלה בחזרה. ווהן
יותר מדי מתחו את הסיפור ביניהם בעונה השלישית
אני מקווה שלא יעשו לי את זה שוב
אמממ... תכלס אני מאמינה שיהיה שיפור מסויים בעונה הרביעית
זה טוב

joyalfa

New member
יששששששששששש../images/Emo58.gif

הכל חדשות ממש טובות נראה לי שהוא למד את הלקח לגבי הסידרה הוא קיבל את הבום שלו לאחר שהעונה שלישית הייתה פחות מוצלחת. מרשל במשימות זה מעולה למי שראה את הפרקים שבהם הוא יוצא עם סידני למשימות אז הוא יכול להבין זאת היטב. וויס יהיה מעניין זה בטוח. הדבר היחידי הוא שלא ימשיכו עם הטלנובלה של ווהן וסידני זה אני הכי מקווה שלא יהיה. אבל הלפי הראיון זאת הולכת להיות עונה מבטיחה.

מווותק

New member
אחלה ראיון !

קודם כל כל הכבוד ל- JJ על כך שהאו מודה בטעויות שלו. שנית, ה - story line של העונה ה - 4 בהחלט מוצא לן בעיני, וגם עצם העובדה שהם שוקלים את ליהוקה של סילה וורד לתפקיד אירינה דרבקו הוא נכון. הדמות שלה האי הכרחית וסילה וורד היא שחקנית ענקית. אני ממש לא מבינה את לנה אולין. מה היא עושה עם עצמה עכשיו? למה היא מסרבת? אמן שיזריקו לה חומר ירוק...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב
וקרלוצצצצצצצצצצצצה ! מה שלומך?

קרלוצה

New member
אני בסדר../images/Emo9.gif

אני אפרט לך יותר בארבע עיניים
חחחחח גם אני חושבת שהסיפור של העונה הרביעית תהיה אחלה וגם אני חושבת שבהחלט צריך לקשור את לנה ולהזריק לה חומר ירוק, אולי היא תתחיל בעקבות כך לכתוב למה באמת היא מסרבת להמשיך לשחק בתוכנית

למעלה