עונה 5 לאו סי

עונה 5 לאו סי

אהלן חברה.. במהלך שירותי הצבאי המשעמם בחודשים האחרונים , החלטתי לכתוב המשך לסדרה המדהימה הזאת שהסתיימה בטרם זמנה . עכשיו סיימתי את שירותי הצבאי ובידי 15 פרקים חדשים ,מפתיעים , דרמטיים וקומיים לא פחות מרוח הסידרה עצמה .. בידי יש 15 פרקים כתובים היטב וחבל לי לשמור אותם רק לעצמי .. אז חשבתי איזה מקום יהיה טוב יותר לפרסם אותם מזה .. והגעתי למסקנה שאף מקום .. רק בפורום שווה לפרסם את ההמשך כי הוא מלא במעריצים מעולים.. אני יודע שזה לא מהיוצרים של הסדרה ואני יודע שזה יהיה רק כתוב ללא מסך אבל זה עדיף על כלום וכשקוראים את זה נכנסים לרוח הסדרה עוד הפעם ומדמיינים את ראיין הרציני והשקט, את סת' המצחיק עם משפטיו המצחיקים שכתבתי,את סאמר המדהימה והחמודה עם התפרצויות הזעם שלה ,את טיילור המטורללת בצורה חמודה , את סנדי הבעל וההורה המדהים בתולדות העולם , את קירסטן המתוקה ואת ג'ולי התחמנית האהובה עלינו .. אהה וכמובן ששכחתי את קייטלין .. ועוד הרבה דמויות ישנות וחדשות ועלילות מדהימות.. חלקן מצחיקות וחלקן נורא דרמטיות וחלקן קצת מהכל ... אז אני רוצה שאנשים יגיבו להודעה הזאת ולפי התגובות שלכם אדע אם לפרסם את זה או לא .. רק דבר אחד אני מבטיח שאם תקבלו את זה בברכה אז אתם לא תצטערו !!! אהה והזכרתי את העובדה שבשבילי מריסה לא נעלמה מהסדרה.. יש אלף וכמה דרכים להזכר בה .. כמובן שהיא לא תקום לתחיה אבל תסמכו עליי שזה יהיה ריאלי ... אם היא בעלילה הכתובה ... לא רוצה להרוס !!! אם אקבל תגובות טובות אפרסם את הפרק הראשון ואם עליו אני אקבל תגובות טובות .. ואני חושב שכן ומקווה מאוד שכן חח אז אמשיך לפרסם את השאר , ולפי התכנית שלי אני אפרסם פעם בשבוע . אז הנה ... זאת הודעתי הנחמדה אליכם ו... תגיבו ( רק לטובה בבקשה חח )

Lolm10

New member
../images/Emo24.gif אני הייתי מאוד רוצה לקרוא את ...

הפרקים שכתבת, תפרסמי פה למה לא. נפתח עונה חדשה לאוסי משלנו בלי ג'וש ואת הפרצופים שסאמר עושה נשאיר לדמיון שלנו. אל תדאגי את תקבלי תגובות טובות ולא יבקרו אותך לרעה פה בפורום!
P.S אם את רוצה את יכולה להשתתף ב"ממלכת מחוז אורנג'", בקיצור יהיה לך פה כיף (לפחות לי כיף
). אגב איזו מותק היא פה

Lolm10

New member
אופס סליחה תתייחס להודעה בלשון זכר ../images/Emo140.gif

זוהר57

New member
אני ישמח לקורא זה נשמע לי אחלה המשך סדרה

לפחות ממה שהסברת אז מקווה שתחליט להוסיף את מה שכתבת!! :]]

זוהר57

New member
../images/Emo207.gifחח רואים בסרטון את אמא של אדם ברודי חחח

אני פשוט לא יודעת איך לסיים קישור http://www.youtube.com/watch?v=vOc95nV6F3s&mode=related&search=

כן אבל זה לא ממש קשור לכן תגיבו להודעה למעלה

זה יפה וחמוד אבל היית צריכה לפתוח בשירשור חדש.. תודה שתמכת ברעיון שלי אני באמת מקווה שאפרסם את זה עם תמיכה של הרבה אנשים ...

זוהר57

New member
זה לא צריך פתיחת שירשור זה לא

כזה דבר חשוב בגלל זה עשיתי את זה בנצלש

Lolm10

New member
זה פשוט, הסבר קצר

את כותבת |הלי נק|הקישור(בלי רווחים)|סלינק| |סדג ש| זהו (בהלינק וסלינק אל תעשי רווחים, הרווחים היו להראות לך איך כותבים). ואם בא לך לעשות קישורים בתוך מילים, את נכנסת להוספת הודעה, למטה קישורים בתוך ההודעה, בצד שמאל יש את הURL, כותבת את האתר, מימין יש את המילה או משפט שיהיה בתוכן ההודעה ואת רוצה שיהיה בו קישור. אני מקווה שההודעה שלי ברור

co13

New member
הרעיון ממש יפה.. וכדאי לך להשים את הפרקים

כדאי לך להשים פה את הפרקים.. שכתבת .. כל הכבוד!

West Doll

New member
אני אשמח לקרוא!

אני כבר מתה לקרוא מה כתבת
ועוד 15 פרקים?
איך היה לך עצבים?
אני מאוד בעד

אני שצח מהתגובה שלך אבל אני מאמין שאם זה יצלי

יצליח אז אני אכתוב עוד פרקים בעונה ואגיע עד ל 20... נראה איך אני אסיים את זה ואם צריך אעשה עונה 6.. אבל קודם נשרוד את זאתי חחח

אוקיי אני רואה שקיבלתי תגובות טובות ואף מעולו

מעולות ולכן החלטתי לפרסם.. ואכן תהיה עונה 5 למעריצים
את הפרק הראשון אפרסם ב 9 לנובמבר מכיוון שיש לי טיסה לחו"ל והפרקים יפורסמו כל יום שישי ... אפרסם את שם הפרק הראשון THE OC S05E01:THE RE-REUNION שם הפרק בעברית "האיחוד מחדש" מקווה שתהנו ממנו שהוא יתפרסם

למעלה