עונה 5 פרק 1
AAAHHHH

F r e c k l e s

New member
עונה 5 פרק 1../images/Emo58.gifAAAHHHH

היה כל כך יפה אני עדיין מתרגשת מההצעת נישואין של ג'ים זה היה כל כך מפתיע ומרגש!!!!!!!!!!!! הקטעים שהכי אהבתי בפרק: -הצעת הנישאין! -ריאן משתשמש ב9/11 כתירוץ להתנהגות המגעילה שלו כלפי קלי -הקטע ששמו את הלפטופ של פאם על הכסא
-חליפת הסומו של מייקל
-הולי מגלה שקווין לא מפגר באמת -מייקל נותן אמצעי הגנה לג'ים
-אנג'לה אלה אלה אלהההההה -פיליס חושבת על מה אנשים הכי אוהבים בה... החזה שלה -כל הקטעים של קלי- סמיוחד הקטע על הכסא *ואו והסוף היה כל כך עצוב אני מרחמת על טובי.. חחחחחחחחח אבל LETS HUG IT OUT BITCH בספרדית היה ענקק

tal901

New member
...

היה מעולה, וכל כך טוב שהם חזרו.. הקטע שהכי אהבתי היה עם דוויט והמכונה לממכר פירות
וקלי
בוא נקווה לעונה טובה לפחות כמו הקודמת.

Hubert Hubert

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק, קצת ארוך מדי לדעתי. הסוף היה מדכא בטירוף, אני לא מאמין שהם עשו את זה, זה פשוט היה נוראי. הקטעים המוצלחים שאני זוכר - הזקן של דוויט, הפירות במכונת החטיפים, ה11 בספטמבר של ריאן, מייקל קורע את הכרטיסים (זה גם היה קטע נוראי), הג'אגס של פיליס. היו באמת הרבה קטעים מוצלחים, אבל אולי הפרק היה עובד יותר טוב ב20 דקות. אה, גם לא הבנתי מה ניסו לעשות שם עם פאם והחבר האימו השמנמן שלה. זה היה נראה כאילו ניסו לייצר שם מתח רומנטי או משהו, זה היה קצת מוזר.

S m e l l y Cat

New member
ואו

איזה פרק מדכא. לכל הפרק הייתה אווירה דכאונית משהו ואז עוד בסוף עם טובי ששבר את עמוד השדרה .זה היה משו משו. חוץ מזה יאייי המשרד! נקווה שפרק הבא יהיה מדכא פחות! ו20 דקות גם.

mikmik000

New member
אעעעעאע איזה פרק ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

קודם כל, סליחה שלא פתחתי שרשור ולא הגבתי עד עכשיו, היו לי קצת בעיות עם ההורדה, וראיתי את הפרק אתמול מאוחר יחסית ולא יצא לי להגיב עד עכשיו. אז אני רק מזכירה לכם את חוקי הספויילרים והמש"שים, בבקשה סמנו בהתאם
ועכשיו לפרק.. היה פרק כזה ענק! קודם כל, ג'ים ופאם!!!
הייתי בטוחה שימשכו את ההצעת נשואים עכשיו איזה כמה פרקים לפחות עד שהיא תחזור, ואולי יעשו שוב איזה משולש אהבה לפני זה או יפרידו אותם ורק אז הם יחזרו והוא יציע או לא'דעת מה.. אבל שמחתי שזה היה עכשיו, וזה היה ריאליסטי וחמוד, ולא OVER THE TOP, וממש רומנטי ונחמד. :] וגם חוץ מההצעה, היה פרק ממש מצחיק- *כל הקטע עם הלפטופ של פאם XD איך שמייקל התלהב ממנו, ואיך שעשו טוקינג-האד בלפטופ ושמו אותו על הכיסא
*מייקל נופל במדרגות כשהוא רץ להקריא לפאם את השיר שלו חחח *פיליס
הקטע עם החזה שלה וגם הקטע שהיא כולה מרוצה על זה שהיא החליפה את אנג'לה כי היא תפסה אותה ואת דוויט חחח
*הרשימה של ריאן XDDD חחח הקטע שהוא הוסיף את ג'ים בלי להגיד כלום, עם מבט רציני כזה על הפנים שלו ממש קרע אותי חחחח *דוויט שם את הפירות במכונה [ודופק את האפרסק לתוך המכונה חחח] והם נרקבים במשך כל הפרק חח *כל ההצעות של אנדי לגבי החתונה היו ממש משעשעות חח. ולמרות שריחמתי עליו שאנג'לה בוגדת בו, היא ודוויט ממש מצחיקים ביחד חח. *הראפ של מייקל והולי חחחחחחחחחחחח
הם כאלה מתאימים חחח * "who's your daddy? you dont know who your daddy is, do you?"
*שכיאילו המראיין שאל את אנג'לה איך היא ישנה בלילה (עם זה שהיא כל שניה בוגדת באנדי חח) והיא ענתה ברצינות כזה על השמיכות והכריות חחחחחח XD *כל הקטעים עם הזקן חחחחח איך מייקל עשה זקן [שד"א ממש יפה לו
] בגלל ריאן, ואז כשהוא הוריד את זה גם מייקל הוריד ואז רואים שדוויט עשה גם בשביל ליהיות כמו מייקל חחחח * They have no will power! I once went 28 years without having sex. and then again for 7 years." XD" *ג'ים בא לבקר את פאם
[חמודים חח
] ואז הוא צריך לצאת החוצה כי מישהי באה להתלונן לפאם על זה שהשותפה שלה גנבה לה את החלב סוייה חחח *המסיבה העלובה עם הפירות חחחח *פאם מתלהבת לג'ים בטלפון שיש לה חברים חח
*מייקל בחליפת סומו חצי מנופחת מתחת לחליפה חח.. והתמונות שהוא הדביק על הקיר XD *ג'ים משגע את דוויט בקטע שהוא מדבר עם פאם
חחח "Dwight says hey" "I do not. I do not say hey pam!" "He says hey even lawder."
ואז הוא עובר למחשב כדי שדוויט יהיה בטוח שהוא כותב עליו חחח *ה"פרוייקט קיץ" של פאם חחחחח מי שעשה את זה במציאות הוא מלך
חח *הפמליה בספרדית חחחח הסוף היה קצת עצוב חח ><" אבל כיף שטובי חזר ולא עזב ממש את הסדרה. בקיצור, איזה כיף שהסדרה חזרה! DD: ועוד בפרק כפול מצחיק ומרגש
כ"כ התגעגעתי

F r e c k l e s

New member
הסצנות המחוקות ../images/Emo6.gif ספוילר...לפרק 1

אןביסי חוסמים אותנו
אבל פוטובאקט לא ! http://s217.photobucket.com/albums/cc119/deludez3/The%20Office/Deleted%20Scenes/?action=view&current=WL01.flv הם מתכננים דיאטת סוג דם, NASHUA בראנצ' שלח להם סלסלה של ממתקים כדי להתגרות בהם ודוויט רוצה לשלוח להם גופה של צבי כנקמה חחח מייקל מחביא את הממתקים בכספת ושומר אותם כפרס למקרה שהם ינצחו. דוויט מספר על החופשה עליה הוא חולם, אוסקר רוצה GAY ABS ואנדי מתעצבן עליו כשהוא מתלונן על החום http://s217.photobucket.com/albums/cc119/deludez3/The%20Office/Deleted%20Scenes/?action=view&current=WL02.flv חהחהח מרדית= הלבוי ,טובי חושב שמייקל מתגעגע, מייקל מחרים את הכסא של ג'ים שמוצא דבר יותר נוח לשבת עליו..חח יש גם קטע של TWSS http://s217.photobucket.com/albums/cc119/deludez3/The%20Office/Deleted%20Scenes/?action=view&current=WL03.flv חח זה קטע שג'ים מקריא מכתב של ג'ן ומייקל שמתלהב מזה שהוא הולך להיות אבא

למעלה