עונה 5 פרק 4 - THE GREAT WORK

Freemee

New member
עונה 5 פרק 4 - THE GREAT WORK

פרק קצת מוזר. מי שהבחין, הג'יימס הזה (המרגל הוולסנגי) שיחק גם בפרק עם התולעת שאוכלת בני אדם ואז נותנת לך נוזל לחיי אלמוות. כרגיל הוא משחק את הרע גם פה
חוץ מזה, הפרק התחיל קצת מוזר, אבל אהבתי את הקטע שפתאום כולם מבינים במחשבים ומנסים לשמר את כל הידע. הוולסנגים האלה די דפוקים.. סה"כ פרק ככה ככה, העונה ה5 מדרדרת קצת לעומת הרביעית אבל אני עדיין זוכר פרקים טובים בה.

rocket

New member
זה פשוט לא זה ללא קווין.

לא משנה עד כמה העלילה תהיה גאונית או כמה טובים יהיו האפקטים. זה פשוט לא זה. היה לי חבל כשארטורו עזב, היה לי חבל כשוויד עזבה אבל איך שהוא זה עוד היה "בסדר". עכשיו זה פשוט לא זה יותר. רמי בתפקיד הראשי פשוט לא .. לא זה. חבל.

לכן הכניסו את ד"ר דיאנה

צריך לפחות שאחד בחבורה יבין בגלישה ומדע ומחשבים , רמי ומגי ומלורי החדש אין להם שום ידע בזה , לכן היו חייבים להכניס את דיאנה שהיא ד"ר מדענית בכירה

rocket

New member
אני יודעת את זה .

ברור שהם היו חייבים "מחליף" לקווין שהיה המדען שבחבורה (ונשאר לבד אחרי שארטורו הלך לעולמו). אבל דיאנה היא כל כך מיובשת ולא מעניינת והיא תחליף ממש עלוב לקווין. זאת דעתי. (ואני לא אדבר על זה שיש לה שיניים בולטות >_>)

../images/Emo45.gif

dont fuck with the original quadruplets אם יש דבר אחד שלא היו צריכים לעשות- זה לא לפרק את הרבעייה המקורית. זה מה שהחזיק את הסדרה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifומילא אחרי האחד הלך-

עוד אפשר היה להמשיך איכשהו. עכשיו זאת כאילו סדרה אחרת. חסר טעם ואידיוטי לחלוטין.

CoolBoy 17

New member
קווין באמת חסר

אבל מגי שם וגם מלורי ודיאנה הם סבבה ורמברנט כבר לא כל כך מציק לי סך הכל פרק טוב אבל יש הרבה יותר טובים בעונה הזאת

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבאופן רשמי- הפסקתי לצפות.

בשבוע שעבר הפסדתי רק 4 פרקים, ואלה פרקים שמעולם לא ראיתי גם בעבר. ומסתבר שאלה היו פרקים קריטיים, כי פתאום אני חוזרת, ואין קווין ואין קולין, ויש כושית חמודה ובחור צעיר, שאין לי מושג מאיפה הקריצו אותם ומה הם עושים שם, והכל כ"כ לא מתאים ולא שייך. איפה התחילה הסדרה ולאן היא הגיעה
אז אתמול פרשתי אחרי 10 דקות, ושום דבר לא מניע אותי לחזור ולצפות בסדרה הזאת כבר

גלבטרון

New member
אני מציע לך לא לוותר עדיין

במקרה צפית באחד מהפרקים הגרועים והמיותרים שבכל הסידרה. שלושת הפרקים הראשונים של העונה היו דיי טובים והפרק החמישי גם היה נחמד מאוד. נכון, זה קשה פתאום לראות גולשים חדשים, במיוחד כאשר לא ראית כיצד הם הגיעו למצב הזה, אבל תני לעונה צ'אנס לדעתי היא הרבה יותר טובה מהרבה פרקים מעונה 3.

Fairywitch

New member
הבעיה היא אחרת- אני פשוט כבר לא

מבינה כלום. מי אלה דיאנה והבחור הזה? איך הם הגיעו לכאן? מה הטעם לצפות בלי 3/4 מהצוות המקורי, וכשהעלילה סטתה לחלוטין מהכיוון המקורי? היום במקרה נפלתי על פרק טוב- אבל זה פשוט כמו לצפות בסדרה אחרת

גלבטרון

New member
הנה הסבר קטן

בפרק הראשון של עונה 5 (שמשודרת כרגע ב-AXN) בעולם אחד, ד"ר גייגר יחד עם העוזרת שלו דיאנה ערכו ניסו על מתנדב בשם קוויין מלורי (רוברט פלויד) שד"ר גייגר ריפא אותו מנכות ברגליו בעזרת טכנולוגיה המשלבת בין ד.נ.א. של אדם מסויים וד.נ.א. (תאים בריאים) של כפיל שלו ביקום מקביל. בזמן הניסוי של גייגר הגולשים שלנו היו בדיוק בתוך חור התולעת וכתוצאה מהניסוי קוויין שלנו אוחד עם קוויין מלורי השני וקולין נהיה "לא-תקוע" במרחב הזמן והחלל, משמע שכל הכפילים של קולין נעלמו מכל היקומים והוא עצמו נע כל הזמן מיקום ליקום מבלי יכולת לקבע עצמו לאחד. קוויין החדש (או מלורי, כפי שקורים לו מעתה בסידרה) הוא למעה קוויין מלורי 2 אך עם חלק מהיזכרונות והאישיות של קוויין שלנו בתוכו. מידי פעם קוויין שלנו מנסה ומצליח לצאת החוצה אך הדבר נדיר ומצב זה מקבל סיום כלשהו לקראת סוף העונה.

חפY

New member
חשבתי בהתחלה שהשם "וולסנגס"

הוא פרשנות אישית של סגל וחברי המנזר ל"קרומגס". מאחר והם מבודדים יחסית מסביבתם. טעיתי.
. בסה"כ פרק טוב.

למעלה