עונה 5 פרק 5!!

עונה 5 פרק 5!!../images/Emo41.gif

הפעם.. המעצבים היו צריכים בגד לדמות של ברוק שילדס בסדרה החדשה שלה,"ליפסטיק ג'ונגל" (או בעברית- זה ג'ונגל בחוץ אם אני לא טועה). מי ראה??

Super Cupcake

New member
חחחחחח ידעתי שדניאל ישראלי:}

הוא נראה כ''כ ישראלי,למי שלא ראה הוא אמר שאבא שלו ישראלי ואמא שלו ממרוקו ולכן הוא ממוצא ים תיכוני:} כבוד לישראל והוא גם הפייבוריט שלי טוב אני באמצע הפרק אני הולכת להמשיך לראות

חחחח נכון , אני לא רוצה להיות רעה

אבל היה את הפרק שג'ו ממש שנא אותו סתם בלי סיבה, אולי בגלל זה?

אוף. ../images/Emo58.gif

דווקא אהבתי יותר את הבגד של ג'רל וסטלה ולדעתי הגיע להם הרבה יותר לנצח והבגד של קית וקנלי היה לא משו בכלל. חבל שהדיחו את קלי. דיי אהבתי אותה.

כן אהל היא לא הייתה צריכה להטיח

את האשמה על דניאל, היא ראש הצוות לא הוא

IkMfNiY

New member
אוף ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

המעצבים בעונה הזו טובים, אבל אני פשוט לא מצליחה למצוא לעצמי פייבוריט! בכל מקרה, גם אני חושבת שהבגד של ג'רל היה יותר טוב והוא היה צריך לזכות. כל בגד שקשור להדפס נמר- הוא מכוער. הדפס נמר זה פשוט לא יפה! אני לא מבינה למה מלכתחילה ברוק שילדס בחרה בבגד שלה... זה באמת העיד על טעם רע, אבל היו לה דברים טובים בעבר, ככה שלא נראה לי שהיא הייתה צריכה לעוף. הו, מתי בליין כבר יעוף?! יעל

just orka

New member
העונה הזאת הרבה פחות טובהלדעתי../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

לדעתי העונה ממש חלשה יחסית לעונות אחרות... המתמודדים לא מספיק צבעוניים (יש את בליין וסוויד וסטלה שהם יותר מעניינים... אבל השאר דיי מינוריים..) גם המשימות לא נראות לי להיט וחידוש בינתיים - המשימה הראשונה של הסופר- עשו כבר. המשימה של לצלם תמונות בניו יורק, עשו כבר, לא בלילה אבל ההבדל לא כזה גדול.. בדים שהדוגמניות בוחרות.. boring , אולימפידה- היה עונה קודמת המתאבקות, ומשום מה זה הזכיר לי את המשימה של הדואר מהעונה הראשונה, לא בטוחה למה. ברוק שילדס.. גם לא הכי "מאתגר" רק המשימה שהראו בפרומו של שבוע הבא עם הדראג קווין נראית לי אדירה
אבל אולי אני סתם מתלוננת ומנסה שיהיה מעניין על ההתחלה, אולי זה יהיה יותר טוב בהמשך

גם אני חשבתי ככה לגבי המשימות

ודי אני מזה לא יכולה לחכות למשימה של הדראג קויין

למעלה