עונה 6 לאן?

kikona126

New member
עונה 6 לאן?

עכשיו, אחרי שכבר כמעט וכל הדמויות התחילו לזוז קצת מהקיבעון שלהן. וכבר ראינו את הפרק החמישי והאמצעי של העונה, מה לדעתכם יקרה בעונה הקרובה?
לא יובילו הדרכים? מה יהיה המאורע של פרק 9? מי ימות ואיך?

אם יש דברים שאתם יודעים שהם ספויילרים אז תסמנו אותם בשביל לא להרוס לאחרים. עקרונית כבר אין אינפורמציה מעבר בספרים, ומה שכן יש הולך בכיוון אחר מהסדרה ככה שזאת כבר לא אותה העלילה...

היתה לי היום שיחה דומה עם מישהו בעבודה, והתחלנו להמציא כל מיני דברים לדמויות, שהיו דיי מעניינים... אז יאללה תהיו יצירתיים! בסוף העונה נגלה מי היה הכי קרוב

תלוי בשאלת עונה 8 כן או לא

ובטח גם עונה 9 - כי HBO לא ימהרו לשחוט אווז שמטיל ביצי זהב.

אני רואה באופק:
- מותו של טומן (יש נבואה של מאגי, זה לא מפתיע)
- קלגאן-בואול (למי שלא מכיר: תיאוריה שסאנדור קלגאן כאביר האמונה יהרוג את אחיו הפרנקנשטיין בדוקרב על חפותה של סרסיי, ובכך גם יינקום בו וגם יהיה הוואלונקר)
- הקרב על הצפון (בסבירות גבוהה הפרק של עונה 9, בסבירות גבוהה מותו של ריקון). מאחר שפרק 9 צריך להסתיים רע, אני מהמר ששניה לאחר נצחון הסטארקים, האחרים יתחילו את הפלישה. אפשרות אחרת היא שראמזי ינצח (אבל ג'ון וסאנסה יישרדו), או שראמזי יישרוד את הקרב (עם פוטנציאל להפוך לאחד האחרים).
- הקרב על מירין: הוא קיים בספרים, אבל אי אפשר היה לביים אותו בסדרה בלי שזה יידלוף, לכן או שהוא יבוטל או שהוא יידחה לפרק הבא. מה שכן, יש משמעות לדרקונים. טיריון לא שחרר אותם רק כדי שנדע שהם נחמדים אליו.
- ייפתח קו העלילה של סאם לומד באולדטאון (אחרי שהוא משאיר את גילי בתל-קרן). אני מהמר שהוא יימצא שם משהו חשוב (אחרת הסדרה הייתה מוותרת עליו). משהו שקשור לקסם.
- אנשי הברזל יפליגו למירין, אבל זה ייקח להם זמן. אפשרות שיארה היא זו שתפלוש למישור הנהרות. מצד שני, יש ליארה כשרון להיעלם באמצע עונה ולשוב אאוט אוף דה בלו בעונה אחרת, אחרי שהצופים שכחו שהיא קיימת, מי היא, ואיך מה שהיא עשתה קודם הוביל אותה למה שהיא עשתה עכשיו.
- טורמונד+בריאן=אהבה לנצח. או אונס. אחרי שהסדרה הבהירה שבריאן מאוהבת בג'יימי, טוב, טורמונד תוייג בסדרה עד כה כאחד הטובים, לא כאחד שיאנוס. אבל הם חזרו פעמיים על הנסיונות שלו לתפוס את תשומת הלב שלה, ככה שזו לא סתם בדיחה חולפת, זה בילד-אפ ברור לבאות.
- אריה תנטוש את האימונים שלה, ולא תהפוך לחסרת פנים אמיתית, אם כי כנראה היא תשיג את הכישורים של החלפת פנים.
- בראן, טוב, זו חידה אמיתית. אין לי מושג לאן הם יוליכו את קו העלילה שלו, ומה המשמעות שלו (בראן ווארגינג דרקון? לא נראה לי סביר שבשביל זה הוא היה צריך לחזור לעבר. קשה לי גם להאמין שכל מטרתו בחיים היא לספר לג'ון שR+L=J).
- דורן היא עוד חידה. הם השקיעו המון בהעמדת קו העלילה הזה, וזה לא נראה חשוב - אלא שהם לא היו פותחים סט בספרד, עושים ליין שלם של תחפושות, ומגייסים שלוש יפהפיות סתם בשביל לחשוף עוד שדיים. באופן כללי, העונה הנוכחית סיפקה יבול דל מאוד של ציצים. אולי כי הם רוצים להראות שהם סדרה רצינית, אולי מסיבות אחרות, אין לי מושג.

Nirwood

New member
אונס?

יש סיכוי יותר טוב שטיריון יאנוס את דרוגון, מאשר שטורמונד יאנוס את בריאן.

kikona126

New member
תלוי בשאלת 5 הפרקים הבאים

מה עוד ניראה...
&nbsp
בקשר ל R+L=J לדעתי זה משהו שנגלה רק בסוף הסדרה.ספרים ולא משהו שנדע אותו כבר העונה הזאת...
&nbsp
טורמונד ובריאן, גם אני חשבתי על זה... לדעתי זה יבוא לידי ביטוי בזה שהוא יציל אותה מאיזה מוות מחריד...
&nbsp
דורון... ניראה לי שהשקיעו בקו העלילה הזה כדי להכין את הקרקע לביאת המשיח, אממ סליחה ביאתה של דינאריס לשם.
&nbsp
אותי מעניין מה יקרה עם הדרקונים שטירון שחרר... האם בראן יוכל להכנס לתוכם וככה להציל את עצמו מהאחרים? האם ככה בראן ינצח אותם?

AlonPe

New member
בהצתה קצת מאוחרת

לא אהבתי את כל הסיפור של תחיית המתים של ג'ון סנואו!.
בעיני זה בגדר דאוס-אקס-מאכינה.
אם ג'ון הוא דמות מרכזית, חשובה לעלילה - אל תהרוג איתו.
אם משום מה כן החלטת להרוג אותו - תתמודד!.

אם כל זה נועד בשביל לשחרר את ג'ון מהשבועה שלו למשמר הלילה - זה פתטי!
בשיחת המוטיבציה ש-אאימון ערך לג'ון, נדמה לי שזה היה לאחר שנודע להם על החתונה האדומה, אאימון דיבר על ההחלטה המוסרית שכל אחד צריך לקחת.

לא אמורים להיות פה קיצורי דרך. (טוב, למות זה חת'כת קיצור דרך
)
אם דמות צריכה להתמודד עם דילמות מוסריות - שתתמודד!.
סורי, אבל בעיני זו תעודת עניות

kikona126

New member
זה היה משהו שהיה צריך לקרות

ג'ון היה צריך להיות בחומה ומעבר לה רק כדי ללמוד מה הולך שם.
וברגע שהוא סיים את התפקיד שלו שם היו צריכים להוציא אותו משם, אבל הוא נשבע שבועה... ולכן המוות היה הכרחי...
&nbsp
דבר אחד שאני לא מבינה זה איך אנשים ידעו שהוא באמת מת וקם לתחייה ולא יחשבו שהוא פשוט ברח מהמסדר ויהרגו אותו בגלל הפרת שבועה?

AlonPe

New member
בעיני זה לא היה הכרחי!

זה היה פתרון קל, טכני לבעיה סבוכה.

למעלה