עונה 6-פרק 1

פרק יפה.... וספויילר!

ממש אהבתי את לזלי...היא מדהימה!!!!!!!!!!!!! אני ממש שמחה שדני(הגזענית...)עפה...איכס...פשוט גועל!!! הקוראינית גם יפה.....מענין לראות מה יהיה.....כולן עושות קרחת????????????? אני בהלם!!!!!!!11

פרק נחמד../images/Emo9.gif

תאמת שאני לא ממש אוהבת את הפרקים של האודישנים... אבל הפרק הבא נראה ממש ממש טוב!

וואי כולן שם מטורפות../images/Emo6.gifעונה נדירה הולכת להיות

מולי והאסיאתית הזאת הן ה-שולטות
הגעזנית פשוט מגעילה שלא נדע,טוב שהעיפו אותה לכל עזעזל! מסכנה וונדי. אבל היא ממש יפה [: "אני אוהבת גברים אסיאתים אני נשבעת"
היא הרגה אותי. דניאל גם יפה
בקיצור עונה נדירה ברמות למרות שאני יודעת מי אני מנצחת אני מאוד מסוקרנת לפרק הבא קים חסרה
עצוב לי. אבל עונה טובה
זהו,חפרתי

khzh120

New member
פרק יפה../images/Emo66.gif

מולי הזאת מ-ד-ה-י-מ-ה! וננה כזאת חמודה
אני אהבתי גם את וונדי... כזאת חמודה! והאסייטית מאוד יפה. בקיצור-פרק שולט.

../images/Emo26.gif

אני שונאת את דאני (זאתי הגזענית). היא שונאת כמעט הכל. בשלב מסוים היה בא לי לומר לה- בטוח את מכירה מישהו שהוא הומו. גם עיצבן אותי שהיא אמרה למיסטר ג'יי "אני פשוט לא מסכימה עם האורח חיים שלכם". כאילו,WTF?! איזה אורח חיים שונה? את יודעת
זה אנשים
חבל שאנדראה לא עברה,כי התמונה שלה הייתה ממש טובה. ג'ייד עיצבנה אותי,עם הביצ'יות שלה. היא נראית ביצ'ית,ולא מגניבה בכלל כמו שאמרה. מעצבנת! הפנים של שרה קצת...מעצבנים. יש בהם משהו מאוד מעצבן כזה,בפה ובאף או משהו. ממש אהבתי את ברוק. היא ממש ממש יפה. וונדי וג'ינה נראות מוזר קצת שתיהן,אבל ג'ינה הצחיקה אותי כשהיא אמרה "אני אוהבת גברים אסיאתים!" קארי נראית קצת כמו בובת בראץ באמת (עליה אמרו,לא?). יש בה משהו קצת מעצבן בפנים,אולי הבובתיות-יתר. מולי ממש יפה. היא מדהימה. לזלי וננה גם יפות מאוד לדעתי. פורונדה זאת זאת שמיס ג'יי צחק על השפם שלה,נכון? קורע! לא שמתי לב כ"כ לדניאל..היא לא בלטה כ"כ. ג'ואני נראית בסדר. היא הצחיקה אותי כטיירה שאלה אותה "מה אבא אומר עכשיו?" "אמן?" לקת'רין יש משהו יפה,אבל גם קצת מוזר בפנים;אבל ללא ספק,היא באמת נראית אירופאית.

ט ל ו ש1

New member
בעעע גם אני לא סובלת אותה

העיקר שתשאר נאמנה לכנסיה שלה. חח והן כולן משוגעות.

אגב-

מישהי שהייתה שם (לא זוכרת אם עברה או לא) ממש,אבל ממש דומה לקלי מעונה 3. (זאת עם הפרצוף צבי)

NP16

New member
מזל שלא העבירו את אנדראה, הייתה בוכה כל הזמן

khzh120

New member
גם לדעתי...../images/Emo66.gif

מתנהגת כמו תינוקת שצריכה את ההורים כל הזמן... אבל ככה היא חונכה,לא הייתה רחוקה מהבית והמשפחה וזה... אז טוב שהיא לא עברה והיא ממש מזעזעת לא אהבתי אותה בכלל!

khzh120

New member
תשובה../images/Emo66.gif

העונה מלפני שנה ומשו,שנתיים. בקשר לזוכה אין לי שמץ של מושג

ט ל ו ש1

New member
אני יודעת מי הזוכה../images/Emo58.gif

דניאל וכן, אני זוכרת בעצם שאחת מהן סיפרה על הסופה קטרינה..אז ..

ayelet43

New member
תגידוו איך אתןןן יודעותת מי הזוכותת ... ?

אם מישהייי כבר ראתה את העונההה השישית ... פליזז שתשלחח לי קישורייםםם לפרקיםםם אני כבר מתה לראותת עוד פרקיםם וזה רק בימי חמישיי איזהה באסה חחח אההה ותגידווו הםם יעשווו באמתת קרחות לכולם ?? :/

למעלה