עונה 6 פרק 1

Dr NFO

New member
יאוו איזה פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

פרק חזק ביותר רק איזה סוף מעצבןן ןעם הקאבנו הזה ששותל דברים בדירה של ויק יאווווו

RAOUL DUKEE

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

מה קוואנו אמר בסוף הפרק?? לא הבנתי מה הוא ממלמל לעצמו...

raziel47

New member
wasnt personal

זה היה די ברור ,אולי כי ציפיתי לזה ,בגלל שבהתחלה (בפתיח) קוואנו מדבר על זה שויק שכב עם אשתו בכוונה לגרום לחקירה שלו להיראות אישית נגד ויק ,וויק אמר לו באותו הפרק שזה לא היה אישי אבל עם חיוך קטן על הפנים ,אז הוא גם כאילו מחזיר לו בפרק הזה על אותו המטבע ואומר שזה לא היה אישי כשזה שקר ברור.

dan the man

New member
להוסיף משהו../images/Emo58.gif

אני חושב שדברים כאלה של קוואנו כמו שתילת ראיות לא יגמרו טוב...בסוף ויק יוצא עליו "גרין לייט"..

dan the man

New member
זהו ראיתי סוף סוף../images/Emo58.gif

פרק טוב....מצאו סיבה בשביל להחזיר את קוואנו לעונה החדשה... גילו כבר בפרק הראשון ששיין הרג את לם בלי שום סיבה מוצדקת...ושהוא נפל למלכודת.... וקוואנו מחליף את המלכים שלו למהלכים יותר מלוכלכים...משתיל ראיות..... בסך הכל פרק ממש נחמד היה שווה לחכות...

E J Wells

New member
פרק מעולה...מתגעגע ל לם...

פרק מעולה...אני היחידי שתחילת העונה השישית גורמת לו לרצות לראות את כל הסידרה מההתחלה ? בקשר לקוואנו - שיהרגו אותו כבר. לא משנה מה שיין יעשה אני פשוט יאהב את השחקן והדמות שלו, אני מקווה שנזכה לראות אותו הרבה זמן ושלא יקרה לו משהו בזמן הקרוב, לפי איך שזה נראה הוא הולך לחזור לדרכים הלא טובות שלו... הקטעים הכי עצובים בפרק היו השיחות בין ויק לשון, במיוחד השיחה שלהם בבית החולים/מרפאה לאחר המבצע במרפאה עם התינוק. או הקטע ששון הבין שהוא הרג את לם ללא כל סיבה ואז הוא החזיק את האקדח בתוך המכונית. במשפט קצר : פרק מעולה. רצונות לשאר הפרקים : תהרגו את קוונו ותשאירו לנו את שון

liorUC

New member
מאוכזב במקצת

לא, לא שהיה פרק גרוע, אפילו פרק מותח ומעניין הזכיר לי קצת את תחילת העונה הרביעית, "שום דבר לא הולך" אוקיי אז ככה: מאוד רציתי שקוואנו ישאר, או יותר נכון לא רציתי שקוואנו ישאר, אלא שוויטאקר ישאר (מן סתירה שכזאת). העונה החמישית הייתה (מבחינתי) מעולה: קודם כל המשחק של וויטאקר ענק, זה מה שעשה לי את רוב העונה. הדמות שלו מאוד עגולה, ומאוד קל "להזדהות" איתה, עם התסכול שלו, הרצון שלו להצליח וכו'. דבר שני, היה קו עלילה חדש, ועם זאת, עדיין היו "מבצעים רגילים" של הסטרייק טים בלי שום קשר לחקירה שמתנהלת נגדם. דבר שלישי, היו קטעים מאוד טובים וחזקים אחרים (הקטע עם הרוצח ואחותו פטימה היה חזק ביותר! הקטע שהמפכ"ל ממנה את קלודט לפקד, הקטעים עם השוטרת החמודה וכו') הסיום כמובן היה מדהים אבל... שם זה היה צריך להיגמר, לפחות מבחינת מח"ש. אני לא אומר לא לחקור את הריגתו של לם, לרדוף אחרי גוארדו וכו', פשוט כל הקטע של מח"ש מיצה את עצמו בעונה הקודמת (וגם וויטאקר מיצה את עצמו (בצורה מעולה כמובן, אבל מיצה את עצמו)). הייתי מעדיף אם כל הקטע של מח"ש היה נגמר, והיה מתחיל איזשהו קו עלילה חדש (ולא משהו מטומטם כמו לרדוף אחרי גוארדו, את זה היה לנו בעונות הקודמות (ארמדיו, אנטואן ומרגוס)). לא יודע, אי אפשר לשפוט כמובן רק לפי הפרק הראשון, אבל אני צופה את העונה הזאת נמתחת, אני צופה את קוונוב הופך לבלתי נסבל, ובכלל אני צופה שיקרו דברים דומים שכבר ראינו בפרקים הקודמים. הלוואי ואתבדה. אבל... זו דעתי...

dino_din

New member
פרק גבולי

גם אני מתגעגע ללם. נראה לי פתאום שקט מידי כשהם רק שלושה בסטרייק טים (למעשה רק שניים כי רוני תמיד משמש כצלע השקטה והפסיבית). היה חסר לי קצת יותר אקשן שלהם. אם הייתי ויק - הייתי לוקח את הפנסיה ונוסע רחוק רחוק מכל הסיפור הזה :) אגב, מעניין כמה זמן יעבור עד ששון יישבר ויתחיל לעשות שטויות (כלומר - יותר שטויות ממה שהוא עשה בפרק הזה). מחכה לפרק הבא.

dan the man

New member
יש מצב הייתי מתרגם

אבל... אני לא מבין כלום בקידוד או בהכנת כתוביות ככה שחוץ מהתרגום עצמו אני לא יכול לעשות כלום וזה בעיה...

Miss Thang

New member
מישהו יכול להסביר לי למה

בתחילת הפרק הם ירו על הקבר של לם? מה פשר המנהג הזה?

dan the man

New member
תשובה...כמעט בטוח ב100 אחוז

כששוטרים מתים הם מקבלים מן מטח כבוד של 21 יריות...בגלל שלם היה מעורב בכל הפרשה הזאת עם קוואנו הוא לא ריבל את המטח כבוד...ובגלל זה הם עשו לו

E J Wells

New member
היה ניתן לראות זאת בפרק ההקדמה...

למי שלא יודע יש פרק שהוא מין הקדמה לעונה השישית, וזה פרק חובה לכל אילו שאוהבים את המגן ובמיוחד את "לם"... שזאת הייתה ההופעה האחרונה שלו בסידרה ): למרות שאני לא חובב של קטעי פלאש-בק, אני מקווה לראות כמה בעונה הנוכחית. "Kenny Johnson" ("לם") הוא בהחלט היה אחד השחקנים האהובים עליי בסידרה, אני זוכר שראיתי אותו מופיע ב"סמולוויל" - זה היה פרק בלתי נשכח. למי שלא יודע הוא גם הופיע שנה שעברה במשך חמישה פרקים, בסידרה : "פשע מן העבר / Cold Case" היום הפרק החדש XD

למעלה