מאוכזב במקצת
לא, לא שהיה פרק גרוע, אפילו פרק מותח ומעניין הזכיר לי קצת את תחילת העונה הרביעית, "שום דבר לא הולך" אוקיי אז ככה: מאוד רציתי שקוואנו ישאר, או יותר נכון לא רציתי שקוואנו ישאר, אלא שוויטאקר ישאר (מן סתירה שכזאת). העונה החמישית הייתה (מבחינתי) מעולה: קודם כל המשחק של וויטאקר ענק, זה מה שעשה לי את רוב העונה. הדמות שלו מאוד עגולה, ומאוד קל "להזדהות" איתה, עם התסכול שלו, הרצון שלו להצליח וכו'. דבר שני, היה קו עלילה חדש, ועם זאת, עדיין היו "מבצעים רגילים" של הסטרייק טים בלי שום קשר לחקירה שמתנהלת נגדם. דבר שלישי, היו קטעים מאוד טובים וחזקים אחרים (הקטע עם הרוצח ואחותו פטימה היה חזק ביותר! הקטע שהמפכ"ל ממנה את קלודט לפקד, הקטעים עם השוטרת החמודה וכו') הסיום כמובן היה מדהים אבל... שם זה היה צריך להיגמר, לפחות מבחינת מח"ש. אני לא אומר לא לחקור את הריגתו של לם, לרדוף אחרי גוארדו וכו', פשוט כל הקטע של מח"ש מיצה את עצמו בעונה הקודמת (וגם וויטאקר מיצה את עצמו (בצורה מעולה כמובן, אבל מיצה את עצמו)). הייתי מעדיף אם כל הקטע של מח"ש היה נגמר, והיה מתחיל איזשהו קו עלילה חדש (ולא משהו מטומטם כמו לרדוף אחרי גוארדו, את זה היה לנו בעונות הקודמות (ארמדיו, אנטואן ומרגוס)). לא יודע, אי אפשר לשפוט כמובן רק לפי הפרק הראשון, אבל אני צופה את העונה הזאת נמתחת, אני צופה את קוונוב הופך לבלתי נסבל, ובכלל אני צופה שיקרו דברים דומים שכבר ראינו בפרקים הקודמים. הלוואי ואתבדה. אבל... זו דעתי...