עונה 6 פרק 2

liorUC

New member
עונה 6 פרק 2

סתם רציתי לפתוח שרשור... הראשון שמשיג את הפרק מקבל ערכת קולנוע מתנה!!!

liorUC

New member
אני מוריד ת'כובע! ../images/Emo58.gif

כל הכבוד, כאילו שהיוצרים של המגן קראו את ההערה שלי למטה
אני ממש שמח שהקטע עם קוואנוב נגמר, לא היה טעם לגרור את זה. קטע ממש חזק עם קלודט ואמוליה. הקטע עם ויק שהוא "חוטף" את אחד המנהיגים (נראה לי ביז לאטס? לא זוכר) עם אקדח ומוציא אותו היה ממש שטותי - קטע כזה מפגר לא מתאים למגן. אבל הפרק הטוב כיסה על זה. ממש הפתיעו אותי (לטובה) הייתי בטוח שהחקירה של מח"ש הולכת להיגרר על כל העונה. אהבתי גם את הקטע שקורין מאשימה את קוואנו בהטרדה מינית. בקיצור פרק ממש טוב!

dan the man

New member
../images/Emo58.gifפרק 2 עונה 6

אחלה פרק..יותר טוב מהקודם קוואנו יצא מהתמונה עכשיו לא ציפיתי שהוא ישבר כל כך מהר... שיין מתחיל גם להשבר לאט לאט... ויק עושה הרבה שטויות בפרק הזה ומסבך את עצמו עם הרבה אנשים ובשביל כלום בעצם..חבל

GodShit

New member
אההה!! איזה פרק טוב!!

הקטע עם הכדור בקנה כל כך מצויין...זה מה שעושה את הסדרה הזאת. "Guardo must pay" אוך ויק, ויק....אהוב ליבי הניצחי.

liorUC

New member
מה??? זה קטע דפוק

מה הבעיה להסיט לו את היד ואז לחטוף לו את האקדח/לירות בו!!! מזל ששאר הפרק היה מצויין... אגב מישהו הבין מה נאמר בשיחה בין רוני לשיין, ששיין מנסה להמציא איזה תיאוריה מפגרת על רימון שלם הרים באוטובוס? לא כ"כ הבנתי את זה...

dan the man

New member
שיין רוצה../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי: שיין רוצה לקחת על עצמו את האשמה ומעלה איהז תיאוריה מפגרת על זה שויק לא אשם ובעצם לקחת על עצמו את השאמה לבינתיים ורוני אומר שזה דפוק וזה לא יעבוד... אבל ראיתי בלי תרגום והאנגלית שלי לא משהו...

dino_din

New member
../images/Emo58.gif דווקא האנגלית בסדר

זה בדיוק מה שקרה. שיין מעלה רוצה לספר תאוריה "שטותית" כאילו הוא נפגש עם לם ומסר לו רימון שהוא גנב ממעצר קודם ולספר שכיביכול הרימון הופעל בטעות ולם נהרג. מה שלא רחוק מהאמת כמובן (למעט הקטע שהרימון לא הופעל בטעות אלא בכוונה על ידי שיין). רוני אומר לו שתיאוריות מטופשות כאלו לא יעבדו עכשיו...

Miss Thang

New member
בשניה הראשונה שהוא הוציא את

המחסנית מהאקדח הבנתי שיש לו כדור בקנה. כל מי שיש לו גישה לנשק יכול יש להבין את זה :)

dino_din

New member
../images/Emo58.gif פרק מצויין

לויק יש חתיכת ביצי פלדה כדי להיכנס ככה ולחטוף את הבוס עם כל הרי האדם המקועקעים שסביבו. אהבתי איך שהוא הרגיע את הבחור השחור הענק ששימש כפיתיון ("מה יהיה אם הוא יעבור וירה בי?" "אל תדאג, הוא מקצוען, הוא לא יכול סתם לירות בך. הוא צריך להתקרב ולדפוק לך שניים בחזה ואחד בראש") אני לא בטוח שסימנו עם קוואנו, נראה לי שהוא עוד יחזור. סך הכל פרק מצויין... קצת חבל לי שויק לא מפסיק עם ההתעקשות ומוותר על נקמה.

dan the man

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי דווקא זה קטע שלא מתאים למגן...כל המהלך גם אם הוא נבע מייאוש..ראינו כבר מצבי ייאוש בהרבה יותר גדולים בעונות הקודמות...ובכל זאת המהלך להכנס למחנה שלהם ולחטוף את המנהיג לא חכם..זה גורם להרבה בעיות ויש בזה הרבה סיכון וגם עכשיו זה יצר הרבה אוייבים לויק...או בקיצור לא חכם..ובגלל שזה הפרק 2 אני מניח שלא יתייחסו לזה הרבה בפרקים הבאים וזה הופך את זה לקטע עוד יותר דפוק

E J Wells

New member
[ספויילר] פרק פשוט מעולה...

אני אישית אוהב את הקצב של העונה השישית, הכל זז מהר והם לא מותחים דברים כמו מסטיק. כנראה שויק כבר לא מפחד מכלום ועד שהוא ישיג את המטרה שלא דבר לא יעצור אותו. בקשר לשיין, ניתן לראות שהוא מת להוריד את המקרה עם לם מהחזה, והוא פשוט חייב לספר למישהו את מה שהוא עשה, אני מניח שמתישהו הוא כבר לא יוכל והאדם הראשון שהוא יספר לו יהיה רוני. אני רק מקווה שהם ישאירו לנו את שיין לפחות עד סוף הסידרה, איבדנו את לם ואם גם שיין "יעלם" זה יהיה הסוף. אין לי חשק לשותף חדש שלא משתווה לקודמים (מר.שחור למי שזוכר XD ) זה הכל ואני היחידי שחושב שהסידרה הולכת להיגמר בכך שויק מת ? מכיוון שכבר יודעים מראש שהעונה הבאה היא העונה שסוגרת את הסידרה, נראה לי שהסוף הזה יכול להיות הסוף הכי ראוי...

AlonCFC

New member
פרק מצוין. ממש אהבתי

זה היה פרק מעולה, ממש אהבתי. יצר הנקמה של ויק הולך וטופח בו ומדרבן אותו לעשות כל מיני דברים בלי הרבה מחשבה. שיין תמיד היה כפוי טובה ושכח לויק את כל הפעמים שהוא הציל אותו, ולמרות שרוני מתחיל לפקפק בהחלטות של ויק, הוא נשאר איתו עד הסוף. אני ממש מקווה שרוני סופסוף יקבל תפקיד גדול יותר בעונה הזו, ויהיה גורם הרבה יותר משמעותי מאשר ב-5 העונות הקודמות.

למעלה