עונה 7 - אל תסקלו אותי

KrIvInE

New member
עונה 7 - אל תסקלו אותי ../images/Emo58.gif

אבל מסתבר שאנלא היחיד שאהב אותה :p גם חברת ההלבשה Southpole אהבה אותה. טדה!

NP16

New member
אוי אפילו פה היא גרועה לטעמי. ../images/Emo58.gif

העיניים שלה פשוט מתות תמיד!!!! ובכל מקרה לא הגיע לה בחיים מקום שלישי.בחיים!!!!!!!!

דודצוק

New member
כולל ספוילרים ../images/Emo58.gif

איגואנה הייתה הכי טובה בעונה ה7 עלק העינים מתות כן נכון, ואין להן אישיות. טיירה ממציאה דברים שלא קיימים בעולם האופנה >< איגואנה מדהימה, והיא מצליחה יותר טוב מקארי די הדרגית, זה בטוח.

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif איזה ספאמר אני :X

איגואנה = יוג'ינה, אני קורא לה ככה כי היא עשתה קמפיין למוצר כזה XD

NP16

New member
אוי זה ממש לא בטוח.אבל שיהיה.

וטיירה ל-א ממציאה דברים שלא קיימים בעולם האופנה! בגלל זה היא לא שייכת לעולם האופנה
(המתמודדת ^^)

NP16

New member
וגם../images/Emo58.gif

אתה יודע בודאות שהיא יותר מצליחה מקארי די? כי אני שמעתי לא מעט על דברים שקארי די עושה עוד לפני שהכרתי אותה בכלל. לפי ההודעה שלך זה נראה שלא תטרח לראות מה קארי די עושה, אז למה אתה קובע שיוג'ינה יותר מצליחה? אבל יכול להיות שאתה צודק,אין לי מושג.בכל מקרה אני לא רואה כלום,אבל כ-ל-ו-ם,ביוג'ינה. ולמען האמת אני חושב שכל אחת בעונה,חוץ מג'יידה,הייתה יכולה להחליף אותה. כל אחת.

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif תראו..

אני מתתי על מישל אמנדה ואייג'יי גם, אבל הבנות האלה כמעט ולא עשו כלום אחרי התוכנית.. שזאת אכזבה. מגאן היא בין היחידות שבאמת הוציאה מעצמה משהו, (הודחה 2) קארי די לא יותר מדי מצליחה, לא כמו יוג'ינה ומלרוז..

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif היה לי ברור ש

מלרוז
תצליח... היא פשוט אחת כזאת, אשת ביזנס
ודוגמנית מצויינת. ומייגן- הייתי פשוט בהלם שהיא הודחה שניה. איזה פספוס, היא הייתה מהממת.

NP16

New member
וואו לדעתי דווקא../images/Emo58.gif

מייגן בכלל בכלל לא הייתה משהו.

efif1212

New member
היא מצליחה, ובענק ../images/Emo58.gif

היא גם מדגמנת, גם משחקת. היא גם הדוברת של קרן הפסוראזיס (המחלה שיש לה...) העולמית. היא שיחקה תפקיד קטן באיזה סרט שאני לא זוכרת איך קוראים לו, והייתה תפקיד אורח בפרק של הסדרה gossip girl . החוזה שלה עם הסוכנות עילית הסתיים לפני חודש בערך, עכשיו היא מדגמנת לרשת חנויות JC PENNY. גם קאבר גירל לקחו אותה לקמפיין לצלליות. אם זה לא הצלחה תגיד לי מה זה... מלרוז לא עושה כלום. היא חזרה לעצב בגדים. יש איזו חברת בגדים עם שם מסובך ש"אימצה" אותה.

Black Jane

New member
אני לא אובייקטיבית כי עוד לראיתי,

אבל למה שנסקול אותך?

למעלה