עונה 7 וירטואלית

Celaeno

New member
עונה 7 וירטואלית

הנה לינק לאתר שמתכוון לכתוב עונה וירטואלית שלמה ו``לשדר`` אותה מדי שבוע.

הממם... עם כל הכבוד, הגיע הזמן

להשלים עם זה שהסדרה נגמרה... גם אני עצוב, אבל האחזות כזאת זה כבר.... פטתי...

Celaeno

New member
אני דווקא לא מסכימה איתך

אני חושבת שזו הזדמנות ליצור פרויקט פנפיק ייחודי. זה לא חייב להיות פאתטי. ד``א - אתה מתכוון להפסיק לכתוב (או לקרוא) פנפיק רק כי הסדרה נגמרה? ממילא מוסד הפנפיק היה בעל קשר לא ישיר לחלוטין לסדרה.

ברור, אבל זה לא נשמע פנפיק

כמו שזה נשמע חבורה של אנשים שלא יכולים לקבל את סופה של הסדרה, אז הם עושים לעצמם ``עונה שביעית``. לא יודע מה זה, אבל לי זה נשמע כמו מחאה אנושה.

Celaeno

New member
זה לא עושה את זה פחות פנפיק

עצם העובדה שזה נכתב בפורמט תסריט ומאורגן באופן שיש קשר בין הפרקים. ובשום מקום באתר לא ראיתי שזה כמחאה על זה שנגמרה הסדרה. כמו שאמרתי, יש לזה פוטנציאל להיות פאתטי, אבל יש לזה פוטנציאל להיות משהו טוב.

niv_204

New member
לפי התרשמותי מהפאנפיקים עד היום

שקראתי, רובם היה מוצלח ואם יבחרו כותבים טובים יכולה להיות לנו עונה שביעית נהדרת, למרות שתקחו בחשבון את ``היציאה מהארון`` שרוב הסיכויים שתשפיע מאד על הסדרה. בכל מקרה, כבר יש לנו 2 כותבי פאנפיקים שכתבו תסריטים לסדרה, אולי הם יכתבו שוב לעונה השביעית ... זה נשמע די מבטיח ;-)

niv_204

New member
ואללה את צודקת *ספוילר* למעלה!!!

האם תסלחי לי אי פעם? בחיי שלא שמתי לב אבל הביטוי שרשמתי שם ממש לא מדויק (בגלל זה גם הגרשיים) ככה שאל תתפסי את זה כמו שרשום. sorry צודקת. 8-(

XenaBoy

New member
לא ממש הבנתי

בגיא פינס אמרו שעוד יש סיכוי לקוש שהסדרה תמשיך... ?! או שזה היה סתמי וחסר משמעות לחלוטין ???

*זינה*

New member
ללוסי היפה כבר דיי נמאס לשחק...

את דמותה של זינה האגדית. אבל אנחנו עדיין יכולים לקוות שהיא תשנה את דעתה...

Celaeno

New member
נראה אתכם בגיל 33,

אחרי שתי לידות ואגן שבור משחקים גיבורת סדרת פעולה. יש מגבלות פיזיות למשך הזמן שהסדרה יכלה להמשך. מה עוד שאם היו עוד פעם מתרצים הריון בסדרה כאונס ע``י כוחות רשע או immaculate conception אני הייתי שוברת את הטלויזיה - וגם רנה רצתה להיכנס להריון, וגם לוסי מתכננת עוד ילדים. חוץ מזה, בענייני פאתטיות, מה שהיה באמת פאתטי זה אם הסדרה הייתה נמשכת ונמשכת עד שממש לאף אחד לא היה בה עניין. כך לפחות היא ירדה כשהיא עוד יצרה איזושהי תהודה, וגם לא הרגשתי שהעונה השישית היתה בזבוז זמן או מחזור מוחלט של החומר, כמו שקורה עם סדרות שנמשכות יותר מדי זמן. להפך, זו היתה עונה מוצלחת מאד בעיניי.

Celaeno

New member
16

לא ראיתי את: The Haunting of Amphipolis Heart of Darkness Many Happy Returns Soul Possession Friend in Need I+II

niv_204

New member
נו, אז בטח לא שינה לך הרבה הספוילר

שלי מלמעלה. ראית Fates לא?

Celaeno

New member
כן

זה היה הפרק האחרון שראיתי בארה``ב. אבל דווקא בו את רואה את ה``יציאה מהארון`` של העונה? אני חושבת שבכל העונה הסבטקסט היה הרבה יותר מודגש מקודם, אבל ממש יציאה מהארון לא היתה. לכן הנחתי שאת מדברת על פרקים שלא ראיתי.

niv_204

New member
מעין *ספוילר* בהודעה למעלה

את שמה לב שגם לך זה קורה. אני מסכימה איתך, זה בולט לאורך כל העונה השישית (מה שראיתי ממנה). אם לא שמעת ריכולים לגבי הפרקים שלא ראית אני לא אהרוס לך. בכל מקרה, כל העונה השישית היא כזאת. עכשיו כללי: ניסינו כמה מעריצים לחשוב על איזה פרקים מהעונה השישית אפשר להקרין לילדים וכמעט שלא נמצאו כאלה. אני לא מדברת על חוסר התרגום אלא על הסקס והאלימות שבעונה בכלל. זה פשוט מדהים. חוץ מאולי הפרק הראשון של הסדרה.

למעלה