עונה 7 פרק 12

עונה 7 פרק 12../images/Emo58.gif

אוקי, ראיתי אכשיו את פרק 12 (X-Cops), לדעתי זה פרק ממש גאוני! גם מבחינת איך שצילמו אותו וגם מבחינת העלילה, ממש טוב הרעיון שמה שהורג את האנשים מתגלה אליהם כפחדים שלהם, בתחילת הפרק באמת חשבתי שכל הסיפור הוא בעצם על אדם זאב אבל עם הזמן מבינים ממש טוב מה זה באמת, לדעתי הוא בין הפרקים עם העלילה הכי טובה. המשחק גם היה ממש טוב, היה מצחיק שסקאלי מנסה להתחמק מהמצלמה (שהיא בהתחלה תמיד התחבאה מאחורי הדלת של האמבולנס) ובכלל הייתה הרגשה שאני לא צופה בסדרה אלא שסקאלי ומאלדר הם בעצם אנשים אמתיים. היה שם גם חיוך סקאלי נחמד בקטע שבו היא מבצעת את הנתיחה ואז האחות שואלת אותה למה מצלמים והחיוך הזה בא כאשר סקאלי עונה. ובכלל לדעתי עונה 7 ממש טובה ומחר אני ימשיך לראות הלאה ואני מקווה שנאי יתרשם לטובה. מישהו חושב כמוני?

Gilliana

New member
בהחלט כן

לדעתי עונה 7 היא העונה הטובה ביותר בסדרה. X-COPS הוא בהחלט פרק טוב, אם כי דווקא אינני מחשיבה אותו כאחד מהטובים ביותר בסדרה. אין לי ספק שתתרשם לטובה מההמשך, תהנה!

Gilliana

New member
ואני עדיין אומרת שזו עונה 6

האמת היא שקשה לי לבחור בין 6 ל-7, ולכן אני בוחרת בשתיהן.

1Shir

New member
אז אל תכתבי ששבע היא "הטובה ביותר"!

תכתבי הטובה ביותר ביחד עם עונה שש.... את יודעת שאני רגישה לקטנות
(מצטערת אם זה היה שתלטני מדי
)

Ice Age

New member
../images/Emo45.gif כן

באמת אחד הפרקים הטובים לדעתי. למרות שיש לו גימיק, הוא גם טוב מבחינת העלילה והטוויסט כמו שכתבת. והקטעים הקומיים שהתפתחו בעונה ה-7 הם פשוט מעולים, אני שמח שהתוכנית התפתחה להיות קצת פחות רצינית.

1Shir

New member
כן!!!!!! אני חושבת בדיוק כמוך!!!!!

פרק גאוני גם מבחינת הקונספט המיוחד וגם מבחינת העלילה עצמה - אני חייבת להודות ש"מכושפות" עשו את זה קודם עם "שד הפחד" שהופיע לראשונה בעונה 1 פרק 13 (ואותו שחקן, בילי דראגו אאל"ט, מתארח לפרק אחד בעונה 7 של תיקים באפלה בתור אורל פיטי בפרק THEEF...). בהחלט זהו אחד הרעיונות הטובים ביותר לעלילה - "הדבר היחיד שממנו יש לפחד הוא הפחד" ציטוט של רוזוולט אאל"ט ובכל אופן לדעתי זה אחד ממשפטי המפתח בחיים. ההרגשה שסקאלי ומאלדר הם אנשים אמיתיים מתקבלת לדעתי גם כאן וגם ברוב הפרקים של תיקים באפלה, היא פשוט סדרה מיוחדת מהבחינה הזאת, כי ברוב הסדרות אני מרגישה שאני צופה בסדרה, וכאן אני מרגישה שאני צופה במציאות... כן, זה פרק עם הרבה ציניות והומור מעולים, כמו הרבה פרקים בעונה 7. אכן עונה ממש טובה ואתה תמשיך להנות! יש כמה פרקים פחות טובים, ויש כמה טובים במיוחד, אבל תראה בעצמך ותדווח!

THEEF פרק ממש טוב ../images/Emo58.gif

גם שני הפרקים שאחריו, למשל En Ami גם ממש אהבתי, לא ידעתי שזה הפרק הזה אז שזה התחיל חשבתי שזה עוד פרק שעוסק בדת או משהו בסגנון ואז זה נהייה בכלל משהו אחר. גם Chimera נחמד ויש בו כמה גימיקים נחמדים (למשל שרוב הפרק מאלדר מדבר עם סקאלי רק בטלפון וגם שהיא עובדת על מקרה אחר בכלל) אבל את העלילה עצמה לא אהבתי זה לדעתי היה משהו פשוט שממש מרחו אותו לאורך הפרק.

לגבי כימרה

לי הייתה הרגשה שאת כל הפרק הזה עשו רק בשביל להגיע לסצנה של השאלה אם למאלדר יש חצי שני והוא עונה שלא במובן הרגיל של המילה...

אני ההפך

בפעם הראשונה שראיתי את הפרק חשבתי לעצמי כל אורך הפרק שאני מאוכזבת שזה כל מה שהם יכלו לעשות על ה-מילניום. על הפחד הגדול וההיסטריה שהייתה בעולם ואז כשבאה הנשיקה הפסקתי לחשוב לכמה ימים מההלם. אחרי צפיה חוזרת כמה וכמה פעמים התחלתי לחבב את הפרק כמובן שהנשיקה היא עדיין הטעם והמהות שלו:)

למעלה