עונה 8 פרק 2

עונה 8 פרק 2 ../images/Emo58.gif

אמנם עוד לא ראיתי אבל הנה התקציר מהאתר הרשמי של מקלאוד: כרייס עודשבורה מהבגידה של הית והיא מוצאת נחמה אצל טים דולן. היא שוכבת איתו ומבלה איתו לילה המלון של גאלגלן. בבוקר היא כמובן לא נמצאת בדרובס להתחיל בפרוייקט בקר חדש, סטיבי לא מרוצה מזה שהיא לא שם אז מרכוס מתנדב לחפש אותה. מרכוס מאתר אותה המלון יחד עם טים. והכל הופך להיות מאוד טעון רגשית ומביך. הוויכוחים בינהם כמעט נפהכים לטראגיים כי שניהם נופלים לתוך פיר של מכרה נטוש. הם נאלצים לשרוד שם.גרייס מפתחת היפתרמיה ומרכוס מטפל בה. הם מאוד מתקרבים אחד לשני אבל אף אחד מהם לא מוכן לקחת את זה הלאה ולהפוך את זה למשהו אמיתי. הקרבה הזאת מתפוגגת שכגרייס מגלה שמרכוס "אירגן"עבודה חדשה לטים דולן, במדינה אחרת. היא מרגישה שמרכוס עשה את זה כי הוא רוצה לשלוט בחיים שלה והיא אומרת למרכוס לעזוב אותה לנפשה והיא מתכוונת לזה.

n o g a m o o n

New member
ראיתי ../images/Emo58.gif

היה קטע אחד שנהניתי ממנו וזה הקטע עם קייט והגברת מאקבוי. שהיה מעניין יותר מכל הרומנים המזוייפים שמנסים למכור לנו. קייט מקבלת "משימה" מהכומר החתיך , לקחת את הגברת הנ"ל ליום אחד לדרוברס. תוך כדי השהיה איתה והקטעים המצחיקים שהזקנה נוהגת בטרקטור ונותנת עצות ועוד. קייט מגלה שהיא איבדה את בעלה שבועיים אחרי החתונה כשהיא היתה בת 18והיא נותנת לקייט עצות טובות להתגבר על מותו של ריילי. כל השאר היה טריויאלי לחלוטין. טיילר מגלה לפטריק שהיא בתולה ,ואחרי שמצילים את מרכוס וגרייס מהבור, אינגריד מדביקה לו נשיקה פה לפה. סטיבי חולמת על אלכס.

MissPop

New member
פרק ממש יפה

אהבתי את הסצנות עם פטריק וטיילר...

טוב סוף סוף ראיתי ../images/Emo58.gif

למען האמת, פרק יותר סביר מהפרק הראשון. אני חייבת לציין שהקטע עם הזקנה וקייט היה צפוי. פטריק יצא ממש חמוד בסוף עם טיילר
ותובנה שהגיעה היום- אני מאוד מקווה שלא ימשכו את המתח בין גרייס למרכוס עונה שלמה ולא יעשו עם זה כלום. כאילו ,חאלס הבנו שהם קרועים אחד על השניה קלטנו בסדר, אפשר לתת להם להיות ביחד.

GiRiLy

New member
פרק חביב למדי

אהבתי את הקטעים של קייט והזקנה. ובקשר לגרייס ומרכוס לי יש הרגשה שימתחו את זה. הם יהיו הסטיבי ואלכס של העונה הזו ואינגריד תהיה הפיונה החדשה שלנו.

למעלה