עונה 8 פרק 3

עונה 8 פרק 3 ../images/Emo58.gif

שוב פרק שאיכזב אותי טיפה, ראינו אותו בכ"כ הרבה גירסאות כבר שקשה לי להבין למה שוב לעשות פרק כזה. הפעם הסיפור הוא שרון, חברת עבר של סטיבי שצצה פתאום ומספרת סיפורים על העבר הכה מגניב שלה. ויש לה גם קשר לסטיבי בזה ששתיהן ילדו ילדים ונטשו אותם. ואז משהו מריח לא טוב לכולם וכמובן שסטיבי מגינה עליה (אחרי שהיא מציעה לה הלוואה ). אבל החברה חושדים בה ומגלים את הפאשלה שהיא עושה, וסטיבי מצליחה לתקן את המצב ואז שרון מספרת לה את האמת על איך הבן שלה לא רוצה שום קשר איתה ואיך אין לה אף אחד בעולם, וסטיבי אומרת לה שדרבוס הוא מקום של הזדמנות שניה ומציעה לה להשאר. התגובה שלי, לעוס מצוץ מאוס!

N B I

New member
יופי, מחווה רצינית הן הופכות למוסד צדקה

פעם אחרי פעם הן מצילות את כל מסכנות העולם. מה נסגר?! מה עם איזה פועלת חווה משכילה מבית טוב שפשוט רוצה להתנסות באופן חיים שונה? פשטני מדי בשבילהם?

MissPop

New member
מעניין

*לא* כמה עוד עלילות מטופשות הם יכולים לתת לסטיבי אחרי שאלכס עזב? זה לא יגרום לצופים סימפטיה, להפך, הדמות רק הופכת ליותר מעצבנת.
אם קלייר היתה רואה היא היתה מתהפכת... הבית שלה הפך להוסטל זול
כל אדם חסר בית מתארח בדרוברס (סטיבי, מוירה, טיילר, גרייס) .... מזל שגם אותה לא הפכו לאיזו אחות מקלאוד אבודה... זה כבר באמת היה פאתט. שיחזירו את ריילי כבר! אם הם החזירו את ניק מהמתים הכל אפשרי...

MissPop

New member
ראיתי את הפרק

וצדקתי במה שכתבתי עוד לפני שראיתי... פרק משעמם.
אפילו החתיך החדש שהביאו לקייט לא מספק את הסחורה... כ"כ משעמם. שיחזירו את ריילי

GiRiLy

New member
אני מאוד מקווה..

שהשרון הזאת לא תהפוך לדבר קבוע בסדרה.

אוף, למה?... ../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו את 2 הפרקים הראשונים.. למה הם היו חייבים להרוג דווקא את ריילי? יש שם כמה דמויות שהיה אפשר בשמחה להרוג, אבל דווקא אותו? אישית הייתי מוכנה שיחליפו את השחקן אם היתה להם בעיה איתו, אבל למה להרוג ככה את הדמות? זה היה מאד עצוב, במיוחד מההיבט של קייט.

ofer האחת

New member
../images/Emo58.gifאני לא מסכימה איתך...

לדעתי עדיף שיהרגו את הדמות של ריילי מאשר שיחליפו שחקן. אף שחקן לא יכול להחליף את השחקן המקורי של ריילי שרובנו (אם לא כולנו) כל כך אוהבות
אבל גם אני עצובה מזה שהרגו אותו..לא חבל

למעלה