עונה 8 תסריטים אפשריים

עונה 8 תסריטים אפשריים

מה דעתכן בנות לדמיין את עונה 8, כל אחת תכתוב מה יכול לקרות לדעתה ובסוף העונה נראה מי הכי צדקה ותזכה בפרס "תסריטאית בנות מקלאוד הישראלית" או כל פרס אחר שתציעו

אז אני מנסה

בעונה 8 הרוח של קלייר באה ואלכס מתאהב בה מחדש חחח וסטיבי לא מבינה מה קורה איתו? חחחח קייט הופכת להיות רוצחת סדרתית חחחח בעקבות הטיגריס שרודף אותה... גרייס ומרכוס ביחד כמובן והם הזוג הכי נורמאלי שיש... מוירה ופיל יחד ועכשיו רציני : סטיבי נוסעת לאלכס בארגנטינה ואז נכנסת בת דודה חדשה קייט וריילי מתחתנים - ריילי לא מת הוא פשוט נכה... פטריק והילדה הבלונדה שאני כל הזמן שוכחת את שמה כמובן יחד...והיא נכנסת להריון...

גם אני

מוירה ופיל חוזרים, פיל מתאושש איכשהו אולי עסקת טיעון או משהו כזה אלכס חוזר, ולוקח איתו את סטיבי ואני נפתרת ממנה אחת ולתמיד או שהיא מפילה והם נכנסים למצב לא טוב בנישואין ונפרדים והוא עוזב לארגנטינה והיא נשארת בדרוברס-בכל זאת הבן הזכר הוא בעייתי בדרוברס. קייט מוצאת אהבה חדשה ובעצם מוצאת את האחד שלה... ו...זהו איכשהו סוף טוב הכל טוב. אהה גרייס ורייגן נהיות ממש חברות ויחד עובדות בחווה כמו טס וקלייר -בכל זאת הן אחיות והן בנות מקלאוד ולאט לאט מכניסים את בום לגיחות בסדרה כי בכ"ז גם היא יורשת.

גם אני רוצה לנסות

קייט וריילי מבינים שאחרי הכל עדיף להם פשוט להיות ידידים. אלכס מבין שאין לו ממש עסקים בארגינטינה והוא חוזר לנהל את קילארני והוא וסטיבי מגדלים באושר את ילדם ששמו אוטיס. מרכוס מבין שהוא צריך לעזוב את קילארני לנהל את עסקיו של ברייס לפני שהעסק מתמוטט והוא לוקח איתו את גרייס. הם כמובן מתחתנים ונולדים להם המון ילדים. טיילר ופטריק מתחילים להתקרב, אבל אז מגיעה בקי שנפרדה מג'ק, והיא מתאהבת בפטריק ומסבכת את האהבה בין טיילר לפטריק

אוקי אני מנסה

קודם כל לגבי התאונה , כולם יוצאים בחיים כי הם נתקעים במשהו והם מצליחים לצאת מהאוטו ולשחות למעלה. ריילי וקייט ממשיכים להיות ביחד עוד לא מדברים על חתונה ! אבל הם ביחד! וריילי עובר לגור בדרובס . טיילר ופטריק מבינים שהם מאוהבים. גרייס עדיין שבורה מהפרידה מהית והיא מתנחמת כל הכתף של מרכוס . הקשר בינהם נהפך להיו ת טעון כזה כי ברור שהוא מאוהב בה אבל היא לא רוצה כלום איתו כי היא פוחדת לאבד אותו בתור ידיד. אבל ערב אחד הם יושבים ושותים בירה ביחד ומשתכרים קלות ואז הם שוכבים! וזה משנה את הכל כי הם לא יודעים מה זה אומר עליהם. בסופו של דבר הם מסכימים לא להיות זוג ולנסות להשאר חברים למרות שאותו לילה גרם לשניהם לרצות יותר! סטיבי יולדת את הבן שלה ושל אלכס בדרובס ואלכס בא להיות איתה בלידה. והוא כמעט לא מספיק והלידה נורא קשה וסטיבי כמעט מתה בלידה אבל בסוף הכל טוב. ריילי וקייט אחרי שהם יוצאים מלא זמן מחליטים להתחתן וג'ודי ומאט באים לחתונה שלהם . אבל הם לא נשארים הרבה זמן כי הם חייבים לברוח שוב. בחתונה שלמרכוס יש דייט ולכרייס יש דייט אבל הם כל הערב נורא רוצים להיות ביחד (מרכוס הוא השושבין של ריילי). בשלב מסויים מרכוס לא עומד בזה וחוטף את גרייס והוא אומר לה שהוא מאוהב בה ושהוא לא יכול יותר לעשות את עצמו והוא מנשק אותה והיא אומרת לו שהיא גם אוהבת אותו והם סוף סוף ביחד! טוב אין לי עוד רעיונות אבל אני אחזור עם עוד

את בטוחה שלא ראית את העונה החדשה?

שיחקת אותה מורי...אני קוראת ועשית לי חשק לראות את העונה כאילו זה באמת מה שהולך להיות... אז בואו נתערב שזה מה שיהיה? חחחח אמיתי, אין עליך!!!!

יפה מדי! מורי את יודעת שלא תזכי...

לצערי. התסריט באמת יפה ומעורר חשק לראות את העונה, אבל אני דיי פסימית ולכן אני מאמינה שמורי למרות הכוונות הטובות והאמונה ב MD, לצערי לא תזכי בתחרות, פשוט כי התסריט שלך יפה ואני מצפה מעונה 8 את ההיפך. מי יהיו השחקנים הראשיים: רייגן, גרייס, הוט החדשה... ווווו איזה עונה 10!!!

בסוף תראו שהעונה השמינית תהיה פגז!

הלך הרוח שפוף מאוד בפורום לאור העונה השביעית. אבל העונה הבאה תהיה טובה יותר, אין ספק בכך!

למעלה