עונה 8

jenni17

New member
OMG!!!

למישהו יש ספוילר על הפרק הראשון בעונה ה8?! מה יקרה להם ברכב?!?!?! פליייייייייז חחח אני חייבת לדעת!

מירב351

New member
מה קורה בעונה השמינית

הי, אני חדשה כאן, הייתי מאד שמחה לדעת מה קורה בעונה השמינית ומתי היא תשודר בארץ. האם בכלל סיימו לצלם אותה. השארתי פה כמה חברים המומים בפרק האחרון שסקרנים לדעת מי ישרוד את הטביעה של הלנד רובר היפה בנהר. איזה מזל שיש אתכן, תבורכו! באשר לסקר: אהבתי את טס. הזדהתי עם טס, ובעונה ה 7 (הירודה משהו) אהבתי את קייט ומוירה. הגבר שאהבתי הוא ניק ובעונה ה 7 את ריילי, גם את הית (הדובי הגדול) עד שאכזב מאד עם הבגידה. הייתי בניו זילנד שם הכרתי את בעלי (נשואים 4 חודשים) ורק טסתי מעל אוסטרליה, אבל מקווה להגיע לשם. מה שהכעיס אותי בעיקר זה המיתות / העזיבות המיותרות של כל כך הרבה דמויות אהובות כמו: קליר, טס וניק, דייב, ג'ודי ואמא שלה.

מקנזי1

New member
עונה שמונה

מורי מתי מתי תחל עונה 8 והאם גם שם יעופו כל הכוכבים צריך לזרוק את הטסריאים של הסידרה

העונה השמינית ../images/Emo58.gif

העונה השמינית תגיע לארץ כנראה באוקטובר הבא!!!! (אללה יסטר!) ובאוסטרליה היא תשודר החל מינואר. מי שישרוד את הטביעה ושוב זאת השארה שלי בלבד בנתיים ,זה כולם חוץ מריילי ואת זה אני אומרת כי דסטין עזב את הסדרה ושאר השחקנים לא. אז כנראה שזה מה שיהיה. מסכנה קייט. ומה שעוד ידוע לי בנתיים זה שג'ודי תדיע לתפקיד אורח בפרקים הראשונים (בטח להלוויה של ריילי או משהו). ושרייגן תחזור הבייתה ושג'זמין אחותה גם תפויע ותהיה מקלאודית אמיתית
. ושיש כמה דמויות חדשות שכבר דיברו עליהם פה בפורום את מוזמנת להציץ

jojman

New member
מה קורא כאן?!.

מה זהוא ניגמרה העונה ה7 והשאירו אותנו עם הלשון בחוץ? מישהוא יודעה מה עם העונה ה8?????????

עונה 8

תתחיל להיות משודרת באוסטרליה בינואר הקרוב . בארץ היא בטח תגיע עוד איזה שנה +- . לגבי התאונה , |ספויילר| לפי מה שידוע לי כנראה ריילי ימות כי דסטין עזב את הסדרה, ובפרקים הראשונים ג'ודי מגיעה לתפקיד אורח.

עונה שמונה תשודר עוד שנה בערך

וכן גםשם יעופו כוכבים, ואן צורך לפטר אף אחד, זאת תהיה העונה האחרונה

GiRiLy

New member
../images/Emo58.gif בערך...

זה לא בטוח, אבל ריילי ימות מהתאונה. ושאני אומרת לא בטוח אני מתכוונת הוא יעזוב את הסדרה אבל אני לא בטוחה אם זה יקרה בפרק הראשון של העונה ה-8. רייצ'ל קרפני(ג'ודי) תחזור להופעת אורח.

נובמבר 7

New member
גם אני....

פעם ראשונה שמצאתי עוד אנשים שאוהבים את הסדרה כמוני... בבית רק צוחקים עלי שאני מכורה וכל עברה דבוקה למסך :) חיפשתי באתר הרשמי של מקלאוד מחו"ל אבל הם אפילו לא רושמים מה קורה בעתיד אלא רק שהעונה השמינית היא האחרונה!!! אשמח לדעת אם מישהי מצאה, ראתה או יודעת מה קורה בעונה הבאה ואפילו מתי היא תגיע לארץ, כי השביעית לקח המון זמן ובינתיים התענגתי על הפרקים החוזרים.

crazy rock girl

New member
תשובה ממש חלקית

אני יודעת רק שהעונה החדשה תגיע לארץ שנה הבאה באוקטובר

סוף סוף זלגו דמעותיי אתמול בפרק

אחרי המון זמן שלילגתי , אתמול התרגשתי מאוד מהפרק....האם זו רק אני? מאוד שמחתי שאלכס חזר...הראו אותו וזה ממש שימח אותי, אבל נכון הוא נראה שונה? כאילו זר ולא קשור?

למעלה