עונה 8

mealona

New member
עונה 8

שלום. פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה. אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת, שלא האמנתי שנמצא פורום שלם בנושא שלה!!! איזה כיף שאתם קיימים!!! ראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים איזה מאתיים פעם, ועכשיו, כשהתחילה העונה השמינית, הייתי עסוקה בעיקר בחיפוש מידע לגבי העתיד של סטיבי ואלכס.... ראיתי באתר שלהם שיש פרומו לעונה, ולפי זה העתיד שלהם ממש לא מזהיר... כנראה משהו יקרה לאלכס... ועוד משהו - ראיתי באחד האתרים (אני לא זוכרת איזה, אבל גם הוא בנושא שלהם), שהסדרה ירדה כנראה עד דצמבר, מכיוון שצפו בה מעט מדי אנשים... אולי יש סיכוי שהם יצלמו מחדש כמה פרקים? ישפרו את העתיד שלהם? יחזירו את ריילי? משהו חיובי יותר? אוף, כמה כתבתי... :)

MissPop

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo58.gif

כרגע התחילה העונה השמינית. אני מקווה באופן אישי שיחזירו את ריילי למרות שלא נראה לי אבל אני עדיין אופטימית... אבל כן, סביר להניח שלגבי אלכס הבשורות לא טובות
מה לעשות, כותבים מטומטמים, הרסו לנו את הדמויות הכי אהובות והביאו מעפנות במקום (ע"ע גרייס). אגב, אני מאוד מחבבת את אינגריד, היא ומרקוס ממש חמודים, הרבה יותר מתאימים מגרייס ומרקוס. גרייס היא יותר אובססיה של מרקוס, לטעמי, לדעתי יותר זורם לו עם אינגריד, יותר נחמד.

mealona

New member
נכון -אינגריד באמת מותק

השאלה היא באמת מה הכותבים רוצים. אני לגמרי מסכימה שיש להם בעיות עם זוגות מאושרים שחיים בדרוברס (או קילארני, או מה שיישאר ממנו), ודי נראה לי שיהיה פה איזשהו משולש אהבה? ועוד קראתי שמגיע בן-דוד של סטיבי, אולי גם איתו יהיה למישהי משהו? אולי לסטיבי עצמה?

למעלה