עונה 9 פרק 14

מסטרי

New member
עדין לא היה --אושר עונה 10

הם חוזרים ב 25.2....אז בינתיים מחכים לפרקים הבאים ומה אתם אומרים על זה שאושרה עוד עונה....10 זה ממש כבוד בל מה הם עוד יכולים לספר?

משי22

New member
אני מסתכלת על זה

"Asked that question at the TCA (Television Critics Association) press tour today, CW's president, Mark Pedowitz, essentially said the show could go on indefinitely - as long as the ratings continue to hold up and the Supernatural team wants to continue."

(מכאן: http://www.ign.com/articles/2014/01/15/the-cw-president-on-how-much-longer-supernatural-can-go-and-the-status-of-the-spinoff)

וזה ממש מעצבן אותי. לתת לסדרה לרוץ עד שהרייטינג שלה ידעך, במקום שלסדרה יהיה חזון, סיפור שהיא רוצה לספר והיא תגמר כאשר הסיפור יגיע אל סופו. זה בדיוק המתכון לסדרות מצויינות להפוך למעיקות ומאכזבות, ולהיגמר שאין משאירות טעם רע של בזבוז במקום טעם טוב של סדרה מוצלחת.

יעלי1232

New member
אני ממש אמביוולנטית לגבי זה

כי מצד אחד- אני כל כך אוהבת את הסדרה, ואת הדמויות, ואני מאוד (מאוד) נהנית מעונה 9 עד כה. אז אני ממש לא רוצה שהיא תיגמר, מבחינתי שתימשך לנצח...

מצד שני אני לגמרי מבינה את מה שאת אומרת.

ומצד שלישי, בתכלס קשה לי להאמין שJ2 ימשיכו לעונה 11. סתם כי אני חוששת שהם ימצו.
מצד רביעי, הם כל כך נהנים על הסט וכאלו בסטיז ב RL שאולי לא ימאס להם לעולם?

מצד חמישי, ג'ארד פרסם יחד עם ההודעה על החידוש לעונה 10 , אמנם בצחוק אבל הוא כתב TOOOLDFORTHIS#.. אז אני לא יודעת מה זה אומר.

בקיצור,
אני מאוד לא החלטית.

מסטרי

New member
איזה פרק!!!!!

כנראה שממש התגעגעתי , אני אוהבת את הסידרה הזאת והם מצחיקים אותי עם המבטים שלהם בפרק הזה...........קטעים שאמא טרן עדין חייה במצב מעולה....
.אוף לא אהבתי את הסוף...................

יעלי1232

New member
הסוף היה ממש שובר לב .

וגם הסצינה של מאמא טראן וסאם, כשהוא שותק בתשובה לגבי קווין

פרק טוב, עצוב ויפה.
והתפתחות מאוד מעניינת של קאס, ושל סאם, כדמויות. אני מקווה שגם דין הולך להתפתח לכיוון מסוים ולא ללכת אחורה

משי22

New member
איזה חלק בסוף ?

החלק שקווין הרוח עובר לגור עם אמא שלו, או החלק שסאם ממש להתעלם מדין?

מסטרי

New member
סם ודין...

היה לי עצוב לראות את דין מסתובב אל סם מוכן לחיבוק איתו וסם הולך....משהו עובר עליו....

דבר קטן שלא הבנתי למה לא הצילו את הנער מאחיזת השד ופשוט הרגו אותו , שלא תבינו אותי לא נכון, זאת הייתה אחלה סצנה ועדין
הם די חיסלו גם את הנער יחד עם השד.

משי22

New member
אהבתי את הפרק

אהבתי שחזרו לקווין בפרק הזה וסגרו קצת יותר את הסיפור שלו. למרות שזה נראה לי הזוי בטירוף שאמא של קווין רוצה שהבן שלה יגור איתה בתור רוח. זה מתכון ברור לאסון במקרה הרע ולטרגדיה במקרה הטוב (אם כי קל להבין אותה. רק שלדעתי דין וסאם היו צריכים להבהיר לה יותר בתקיפות למה זה כזה רעיון רע. הם הרי עברו בדיוק את זה לפני שתי עונות).

אני לא אוהבת בכלל את כל קו העלילה עם המלאכים. הוא פשוט מתחיל להיות יותר מידי מסועף בעיני בשביל עלילת משנה בסדרה הזאת. בגדול הבנו, יש שם המון פוליטיקה מלוכלכת, המון סוגים וכיתות של מלאכים שנלחמים אחד בשני. דין וסאם משתדלים להיות כמה שאפשר מחוץ לזה, מלבד הנקמה האישית שלהם במטטרון, ולקאס אין מושג מה הוא רוצה אז הוא עלה נידף ברוח שעובר אחת לפרק בין קבוצה כזאת או אחרת, לא מוכן להיות מונהג בשום קבוצה, לא מוכן להנהיג אחת בעצמו ועדיין נורא נורא רוצה לעשות משהו כדי לתקן את המצב. זה היה יכול להיות מאוד מעניין, אבל הבעיה היא שהסדרה מתמקדת בסאם ודין ולא במלאכים, ולכן הקפיצות האלה למה שקורה שם מבחינתי די מכבידות על הפרקים ולא מוסיפות להם.

למעלה