פרק מצוין
+חפירה
למרות שאני לא אוהבת בכלל את הגוסטפייסרס
הפרק עצמו היה מצוין.
התפתחות בסיטואציה של סאם-דין. דין עדיין לא מבין למה סאם כל כך כועס עליו, וסאם ממשיך לעמוד על שלו (ואני מאוד גאה בו) , מצד שני מאוד מאוד (מאוד) כואב לי על דין, שהוא חושב שבכך שסאם לא צריך אותו , הוא לא אוהב אותו. האהבה של סאם כלפי דין היא יותר מאוזנת, והוא יעשה בשבילו הכל (ראינו איך הוא נלחץ כשהThinman בא עם הסכין לדין) , אבל הוא יכול לשחרר, To let go, משהו שדין עוד לא מסוגל לעשות, ועוד לא מסוגל לראות .
בכלל, התפיסה של דין Need=love , שהיא מאוד בולטת בעונה הזו ואני מקווה ומאמינה שהוא יתפתח ויבין שגם אם מישהו לא צריך אותו בצורה נואשת , הוא יכול לאהוב אותו. (קאס. לצורך העניין. אבל גם לגמרי לגמרי סאם)
אהבתי את ההקבלה לסיפור של הגוסטפייסרס, גם אם היא הייתה מוגשת בכפית, היא הייתה חשובה וכואבת ונכונה.
Trust me, secrets ruins relationships.
והמבט של דין כשסאם אומר את זה
הקטע שדין מספר לסאם על סופרמן-באטמן, ודין שמגיל כל כך קטן כל מה שהוא ידע זה לשמור על סאם בחיים, ולא משנה באיזה מחיר. זה היה פשוט כואב. ודין מנסה לשבור את הקרח, וסאם כמעט נשבר אבל ממשיך לעמוד על שלו כי הוא יודע שאם הוא יוותר זה בחיים לא ישתנה, ודין ייפגע מזה הכי הרבה בסוף
The Mark of Cain
ברור שהוא מתחיל לתת את אותותיו.
ראינו את זה כשדין הרג בקור רוח את ה Thinman, כשאנחנו יודעים ומכירים את דין, הוא יכל להמם אותו ולעלף אותו במקום להרוג אותו בצורה כזו אכזרית ועם מבט קר בעיניים. האופן שבו הוא הביט בסאם אחר כך מאוד הזכיר את האופן שבו סאם הסתכל על דין לקראת סוף עונה 4 כשהוא היה על דם שדים. ה Bloodlust והמבט הקר הזה.
זה מפחיד ומטריד
ברור שזה מעלה שאלות לאן זה הולך להוביל את המשך העונה.
סאם כמובן מנסה לעמת אותו אחר כך, ולהזכיר לו שזו לא הייתה מפלצת אלא בנאדם. והתגובה של דין
. משהו לא טוב קורה לו. משהו מאוד לא טוב. ולדעתי הוא ימשיך להדרדר עד סוף העונה, שם יגיע לשיא (כמו שקרה עם סאם בעונה 4, ועם קאס בעונה 6 ) ואני מקווה ומאמינה שאחד מהם יצליח להוציא אותו מזה ולהחזיר אותו לקרקע.
קראתי כל מיני תיאוריות מטרידות אך הגיוניות, ואני לא מפסיקה לחשוב על הפרק ומה שעוד מצפה לנו.
אבל מאוד אהבתי את הפרק, ואת העונה עצמה . בעיקר כי יש בה המון התפתחות של הדמויות, ואם יש משהו שאני מאוד מאוד אוהבת בעל-טבעי, זה ההתפתחות של הדמויות ומערכות היחסים בינהם.
עד כאן חפירתי לעת עתה
והיי.