עונה 9 פרק 2
I IkMfNiY New member 19/1/09 #26 הפרופיל לא מחמיא לה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif אבל מבחינת הפוזה בגוף, היא נהדרת. [אני תמיד מרגישה כ"כ דבילית כשאני מבקרת ברצינות את התמונות שלהן ^^] יעל
הפרופיל לא מחמיא לה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif אבל מבחינת הפוזה בגוף, היא נהדרת. [אני תמיד מרגישה כ"כ דבילית כשאני מבקרת ברצינות את התמונות שלהן ^^] יעל
M mikmikonet New member 18/1/09 #16 ../images/Emo58.gif יווווווווו עם השיער הארוך עכשיו כשאני רואה את התמונות אתם מחזירים אותי אחורה אני נזכרת איזו עונה מטומטמת זו הייתה אבל זה אחלה רעיון לפוטושוט טיירה
../images/Emo58.gif יווווווווו עם השיער הארוך עכשיו כשאני רואה את התמונות אתם מחזירים אותי אחורה אני נזכרת איזו עונה מטומטמת זו הייתה אבל זה אחלה רעיון לפוטושוט טיירה
I IkMfNiY New member 19/1/09 #25 יפה אבל סתמית ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif [התמונה] והתמונה שלה במראה ממש גרועה, סתם נראית כמו מישהי שהתחפשה למפלצת בהלוואין [עם החיוך הזה...] יעל
יפה אבל סתמית ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif [התמונה] והתמונה שלה במראה ממש גרועה, סתם נראית כמו מישהי שהתחפשה למפלצת בהלוואין [עם החיוך הזה...] יעל
I IkMfNiY New member 19/1/09 #28 היא לא כזו יפה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif סתם תמונה לא משהו. גם השמלה מכוערת והשיער שלה נראה רע :X כאילו רצו שתצא תמונה רעה במיוחד. יעל
היא לא כזו יפה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif סתם תמונה לא משהו. גם השמלה מכוערת והשיער שלה נראה רע :X כאילו רצו שתצא תמונה רעה במיוחד. יעל
כ כל הכינויים תפוסים2 New member 20/1/09 #39 היא פשוט נראית בדיוק כמו שכנה שלי! נראה לי שהפרידו בינהן בלידה או משהו!
I IkMfNiY New member 19/1/09 #30 אמממ... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif יש לה משהו מיוחד בפנים, אבל הפרופיל לא טוב וגם הפוזה בכלליות. יעל
אמממ... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif יש לה משהו מיוחד בפנים, אבל הפרופיל לא טוב וגם הפוזה בכלליות. יעל
I IkMfNiY New member 19/1/09 #31 תמונה טובה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif חבל שלא רואים קצת יותר את הפנים שלה. יעל
I IkMfNiY New member 19/1/09 #32 היא מזכירה קצת את נועה תשבי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif בטח רק בתמונה הזו, משהו בעיניים. בכל מקרה, תמונה נחמדה. יעל
היא מזכירה קצת את נועה תשבי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif בטח רק בתמונה הזו, משהו בעיניים. בכל מקרה, תמונה נחמדה. יעל