עונה 9, פרק 8

עונה 9, פרק 8../images/Emo58.gif

פרק 8 הנערה אשר זוחלת טיירה מלמדת את הבנות איך לדגמן מול מצלמה נעה. לאחר מכן, הבנות מצלמות וידאו קליפ עם אנריקה איגלסיאס, שהופך לאסון, כשהת'ר מובלת למיון. בהמשך שנטל ושרה מועמדות להדחה, אך שרה היא זאת שהולכת - עקב ירדיתה הדרסטית במשקל (החלה כפלוס סייז) ו"חוסר מיקוד" שלה בתחרות. לא נעשו צילומים בפרק זה, עקב הקליפ. פעם חמישית ברציפות, כולל זכייתה באתגר, הת'ר היא... נערת הקאוור גירל השבועית
!
יחד איתה, גם ליסה, זוכה בפעם השניה, באתגר, אך לא בנערת הקאוור גירל השבועית.. http://www.cwtv.com/thecw/enrique לצפיה בקליפ, לחצו על הקישור. אישית אני יכולה לומר - קליפ מהמם, הבנות נראות יפייפיות.

efif1212

New member
ואוו וואו ואוו! ../images/Emo58.gif

איזה יפהההה! הבנות ניראות פשוט מדהים. אמבריל ושאנטל במיוחד.והת'ר
ביאנקה ניראת זוועה. אבל וווואו זה יפה!! מתה כבר לראות את הפרק! אני לא מוצאת בשום מקום...

Black Jane

New member
דעתי כדעתך../images/Emo45.gif (+../images/Emo58.gif)

ביאנקה בהחלט לא נראית טוב ככה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווו
אמבריל
הת'ר
שאנטל
פשוט וואו
אני רוצה לראות את הפרק

JoNy Boi

New member
אני לא רוצה להרוס לעצמי אז לא אקרא..

בפנים יש קישור לפרקים?

אבל למה אתה מספיילר?../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

למה לספיילר מה קורה בתוך הפרק מילא, אבל מי עפה? :/ ממש הרס לי.

כל פרק חדש פותחים אשכול ../images/Emo4.gif

וזאת החלטה שלך אם לפתוח הודעת ספוילר או לא.

JoNy Boi

New member
טוב אז מעכשיו..

למשל כשאני רואה את ההודעות עם הסימן-
אני מבין שאתם רושמים דברים שקשורים לעונה הנוכחית ולמנוע מצופי פרקי ישראל לראות דברים שיהרסו להם. אבל מצד שני, צופי העונה הנוכחית, גם הם מעדיפים לא לגלות בהודעה מי היא המודחת אלא לשמוע את טיירה אומרת את זה. לכן תרשמו ספויילר רגיל (
) וספויילר על הפרק עצמו.

efif1212

New member
א-י-ז-ה פ-ר-ק-!../images/Emo58.gif

אהבתי אהבתי אהבתי! ליסה היממה אותי לגמרי. מדהימה. ואמבריל
גאדדדדד ווואו היא הייתה כ"כ יפה וסקסית. זה היה קצת קצת הוצ'י באמת, אבל אהבתי את זה הכי. שאנטל לא הייתה צריכה להיות בבוטום 2, היא הייתה סוף בקליפ. כנ"ל גם ג'נה. ביאנקה הייתה זוועה, ואם כבר ביאנקה- הבחורה ק-נ-א-י-ת!! הת'ר מדהימה וזהו, שתרד לה מהגב... הת'ר לא הובהלה למיון, היא פשוט לא הרגישה טוב מהחוסר אוויר... וסליישה מפרק לפרק נהיית פחות פחות חביבה עליי. הדיחו את שרה מסיבה מטופשת, אבל טוב נו היה צריך להעיף מישהי.

KrIvInE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

פרק נחמד ביותר, אהבתי את התלבושות הגותיות.
מסתבר שיש 2 גרסאות לקליפ, אחת עם המתמודדות ואחת בלי ANTM. הקליפ שכבר משודר בערוצי המוזיקה [ואני מניח שנחשב לקליפ ה"מקורי"] הוא בלי המתמודדות בכלל.

efif1212

New member
אני גם ראיתי את שניהם ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שזה הקליפ האורגינלי...כנראה שלא. הקליפ הרבה יותר יפה עם הבנות לדעתי...

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifהפרק הכי גרוע העונה../images/Emo70.gif

ג'ינה הפייבוריטית שלי
וגם את סלישה אני מחבבת. אהבתי גם את הת'ר, אבל היא משעממת כבר... אגב, זאת דרינה בקאמבק
הייתי פה מהעונה השלישית בערך, אבל בטח אף אחד לא זוכר, כי כל מי שהיה כבר לא פה

NP16

New member
הם פה רק בכינויים שונים כמוך:)

אני הייתי קורא סמוי אז,אני חושב שאני כן זוכר אותך.

למעלה