עונה 9 Vanuatu

עונה 9 Vanuatu

איזו עונה משעממת פשוט לא להאמין. אני משלימה לאחרונה פערים של עונות שלא ראיתי ולכן אני צופה כרגע בעונה 9, פשוט שעמום גמור. אני כרגע בפרק 9, לא נראה לי שיהיה יותר מעניין בהמשך. בכלל כל החלוקה ההתחלתית לשבטים של נשים וגברים לא מוצלחת, ובכלל דאגו שם לנפות את הגברים שלדעתי יכלו להיות הכי מעניינים בהמשך העונה וחבל.

משעממת?? אני אהבתי אותה

לא בטירוף, היו עונות טובות יותר, אבל... היה מעניין המאבק בין הנשים לגברים, היו אנשים מעניינים, היה את המלחמה המצחיקה בין בין אלייזה וטווילה. ואהבתי את הטוויסט בסוף.

Confide In Adam

New member
עונה חביבה..

נמצאת באמצע מבחינתי.. אם היו מעיפים את סקאוט מוקדם ולא היו מעיפים את כל הבנים הצעירים בהתחלה (שגם היו הרבה יותר מעניינים מהמבוגרים המעצבנים שלא סבלתי) העונה הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה..

biסk

New member
בבקשה בלי ספוילרים לעונה 9..

העונה מתחילה בAXN ביום שני הקרוב ויש כאלה שעוד לא ראו תודה :)

omer719

New member
עונה 9... ../images/Emo58.gif

אני רק בפרק 5 , ועדיין לא מבין למה לא העיפו את סקאוט הזאת. פעמיים הושיבו אותה , פעמיים היא זאת שגרמה להם להפסיד . והיו 3 הזדמנויות להעיף אותה... הם משחקים מוזר בעונה הזאת , אחד אחד מעיפים את החזקים, על הפרקים הראשונים בטענה שהם חושבים הלאה.. כשהאיחוד בדר"כ בפרק 9-10.

Fairywitch

New member
אני מצטערת, אבל אני חייבת לומר ש...

עונה 9 שודרה בארץ לפני יותר מ-3 שנים, אז ממש אין חובה לסמן עליה ספוילרים. יחד עם זאת- אין שום סיבה לקלקל בכוונה למי שלא ראה

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאחת העונות הכי מיותרות.

רק 5 ובעיקר 14 מיותרות קצת יותר...

dsneddon

New member
עונה 9

לא הייתה כיפית בכלל, הכל היה בה מאוד נסחב, למרות שממש בסוף העונה כבר התחלתי לחבב את אחד המתמודדים/מתמודדות ומאוד קיוויתי שינצח/תנצח. אני חושב שהבעיה העיקרית בעונה היתה בחירת מתמודדים לא מעניינים. רובם היו משעממים. אני חושב שאלייזה היא היחידה שהיא אולסטארית אמיתית מהעונה הזאת. אם יביאו את איימי אני אהרוג!!! כי היא לא מעניינת וסתם הפכה להיות מרכזית

טווילה הוסיפה פלפל,

לדעתי היא יכולה להיות אולסטארית חביבה..למרות שאני לא סובל אותה!

BRANGELINA

New member
עונה משעממת..

אני לא כ"כ אהבתי (ממה שאני זוכרת מנה
)ראיתי אותה לפני שנתיים לפחות...ואם אני לא זוכרת ממנה כמעט כלום חוץ מאיימי אז היא הייתה משעממת במיוחד...זוהי דעתי עליה.

inbalinbal1

New member
אני דילגתי על ה-3 הפרקים האחרונים של העונה!

גם בעונה 5 דילגתי, שתי עונות מזוויעות!

noam666

New member
העונה התשיעית דווקא הייתה סבבה

לא בין העונות הטובות אבל גם לא משעממת. מה שכן העונה החמישית באמת הייתה דיי משעממת :|.

sharonsharon123

New member
מה???? לא (ספויילר)

העונה הזאת דווקא לא כל כך משעממת.. הטווילה הזאת מצחיקה רצח וגם זה שכריס ניצח זה נורא מפתיע. כאילו היום ראיתי את הפרק הראשון שהוא לא הצליח לעבור את הקורה והכשיל אותם וזה כל כך אירוני שהוא דווקא נניצח בסוף. פצצה. גם אלייזה מצחיקה וגם הבנים המבוגרים חמודים. אבל מה שבאמת מוזר לי אני מאוד מקווה שעונה5 שאתם מדברים שהיא גרועה זה לא העונה של גוני פייר פליי כי אם כן זאת אחתתתתתתתתתתתתתת העונות היותר טוב אין לי מה להוסיף חח אה ואיך שמים את הסימן של הספוילר?

noam666

New member
העונה שג'וני השתתף בה זאת השביעית לא החמישית

ובאמת העונה השביעית היא אחת הטובות

למעלה