עונות הקודמות העונה הנוכחית!!

Freezemyass

New member
עונות הקודמות העונה הנוכחית!!

מישהי כתבה פה לפני כמה שרשורים שהעונה הנוכחית הכי חלשה בין כלל העונות. ושמתי לב היו אנשים שהסכימו. לדעתי העונה הזאת מעולה והרבה יותר מעניינת ומלאה בכשרון מהקודמות. נכתב גם שהעונה אין מישהו ממש טוב כמו למשל דיאנה-לדעתי דיאנה זייפה והייתה מעצבנת למרות שהיה לה קול מעולה. העונה הזאת הכי טובה וכותב פה אחד שהיה מכור לקודמות. קונסט עד הסוף:) (למרות שקארי לצערי תזכה)

אני מסכימה איתך..

את מאה אחוז צודקת העונה הזאת הרבה יותר מעניינית בעונה הקודמת למשל היה מלא אנשים בלי כישרון שסתם היו שם העונה הזאת אני שמחתי שהיה מלא אנשים עם כישרון לצערי כמה מהם כבר לא איתנו בתחרות אבל בכל זאת יש לנו עוד את קונסטנטין בו קארי ווונזל.. ושלא נדבר על הפרישות שהיו השנה כמה שאני זוכרת זה לא קרה שנים קודמות.. אז באמת זאתי לדעתי העונה הכי מוצלחת!

Kryptonite

New member
לא ראיתי את../images/Emo168.gif

העונות הקודמות - אבל אני ממש נהנה מזו. כל אחד בא מרקע שונה ומביא סיגנון שונה לגמרי לתוכנית, יש מגוון עצום (או לפחות היה) במתמודדים, ובאמת שכל אחד מצויין בפני עצמו. אמנם השלישייה הראשית די מסתמנת כבר, אבל עדיין קשה לדעת מי יעוף... כי הם כולם טובים

נועה167

New member
מסכימה

לא ראיתי את כל העונות אבל את העונה הקודמת ראיתי ואם אני משווה אני יותר נהנת עכשיו! זאת עונה מעולה עם אחלה אנשים :)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

בעונה הקודמת(את השתיים הראשונות לא ראיתי) לא ממש היו אנשים שהגיע להם לזכות.דיאנה הייתה נוראית..וגם פנטזיה לא הייתה מדהימה.. העונה הזאת יש המון מתמודדים מעולים,חלקם היו צריכים להיות עדיין בתחרות

darklighter

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

לא ראיתי את הקודמות אבל אני מאוד נהנית מהעונה הזאת יש בה כשרונות גדולים כמו קונסטנטין ובו שבגללם אני רואה את התכנית וגם קארי וונזל לא רעות.

michalushina

New member
בעונה שעברה

ייחלתי שג'ון סטיבנס יעוף (למרות שזה לא יפה מה שעשו לו, הוא רק בן שש עשרה, לעגו לו נורא), ההאווית שהיא לא ג'סמין היתה גרועה עד דמעות, היה אחד שהוא היה פשוט ווירדוו - סליחה על הסניליות אני לא זוכרת את השמות. השחורה השמנמה עם הטעם הגרוע בבגדים ידעה לשיר אבל היה לה פה מטונף ומבט של עגל. דיאנה היתה טובה אבל היא נעצה לעצמה מסמרים ובמקום שירים מקפיצים כמו שהיא שרה כשהיא נבחרה לעלות לתחרות היא בחרה בבלאדות ואם היא היתה עושה בחירות אחרות היא היתה מועמדת שווה מול פנטז'יה.

14מתן

New member
מה ?

איזה פה ג'ניפר כבר פתחה ??? ודיאנה שרה הרבה שירים קיצביים turn the beat around do you love me think music in me no more tears this is it im still standing זה לא מעט...
זה נראה לי יותר מהאיטיים

michalushina

New member
בגמר מול פנטז'יה

ראוי היה שתשיר יותר שירים סופר מקפיצים, אז היא יכלה להיות מתחרה שווה לפנטז'יה. וג'ניפר לדעתי פתחה פה על סיימון בשלב האודישנים.

14מתן

New member
מממממ......לא זוכר

אני זוכר שהייתה איזה אחת ששרה לו שהוא הומו ואז פאולה השתגעה ולא העלו אותה

Fairywitch

New member
אני זוכרת משהו כזה- אבל היא לא שרה

את זה, לדעתי- היא אמרה את זה ("אם אני לא יפה בעיניך- יו מאסט בי גיי", משהו כזה. באמת מפגרת
)

SHTRUDIDI

New member
אני גם זוכרת את הקטע הזה

וזאת לא הייתה ג'ניפר אבל החדר שבו הבחורה הייתה למיטב זכרוני דווקא כן עבר שלב ואז היא הלכה וחיבקה את סיימון והוא חייך. למרות שפאולה ממש התעצבנה.

למעלה