עונות השנה

עונות השנה

מחפשת תמונות או איורים או דיאגרמות וכדומה. של נטיית כדור הארץ. אחד בסביבות ינואר (חורף בחצי הכדור הצפוני וקיץ בחצי הדרומי) ושני בסביבות יוני (קיץ בחצי הכדור הצפוני וחורף בחצי הדרומי). (לא מצאתי בגוגל) תודה רבה! שנה טובה וחתימה טובה!

הועלו קישורים

מעולים של זה בעבר. אני אנסה לחפש לך. תעשי חיפוש לפי המילה - זנית. כמו כן כמעט בכל ספר שעוסק בנושא מדעי כדור הארץ יש את האיורים האלו. ממליצה על " כדור הארץ במסלולו" הוצאת תל של משרד החינוך והתרבות האגף לתכניות לימודים, ירושלים תשמ"ח. יש שם הרבה איורים שממכישים כל מיני תופעות. אם לא נמצא, אני אסרוק לך.

קבלי משהו

זה מה שחיפשתי. עונות שנה. אם את צריכה יותר מזה.. תגידי ואחפש

יש חידושים

הספר שיצא בשנת הלימודים הקודמת "מסע אל מרחבי כדור הארץ" -מעולה, תמונות,ידידותי ותכנים טובים

משהו פנטסטי -אל תפספסי

שלום טל, שמתי לב שיש לך צורך בהרבה נושאים. אני מצרפת לך אתר שלי לגיאוגרפיה ,ואם תכנסי לקישורים הנמצאים במאגרים תמצאי הרבה אתרים בנושאים גיאוגרפים שונים. אני ממליצה עליהם כמורה http://www.orianit.edu-negev.gov.il/goldwter5/

שנה טובה../images/Emo75.gif

שנה טובה גם לך. מצטערת על הכינוי ה"דבילי" שבחרתי. שמי נירית

והכינוי שלי?

זו בכלל תאונה חחחח אולי פעם נעשה איזה מפגשון של מטורללות שאוהבות ג"ג ואז אני אספר לכן על התאונה שקשורה בניק שלי.
גין, ראית את הקישור שלי לכנס של EGEA?

../images/Emo9.gif תודה.

הלוואי שהיתה קצת יותר פעילות של אג"י. ראית את האתר לאחרונה? הוא מעודכן ל 2003 : (. עכשיו היו בחירות ואני מקווה שהמועצה החדשה תעשה משהו ואולי גם ירימו את ארגון הסטודנטים.

תענוג!!

סופר ידידותי למשתמש. הוא בקישורים של הפורום? אם לא, כדאי מאוד. אני פשוט לא יכולה לעשות את זה. צריך לבקש מסגם. אם אהיה מתרגלת גם השנה, אני אכין לסטודנטים דף קישורים וזה בטוח יהיה שם. (למרות שהמורים שלהם לא הכי אוהבים את זה נראה לי).

וואו כמה חומר!!! ../images/Emo2.gif

איזה כיף לפגוש הרבה חומר ואנשים טובים ששמחים לעזור! ממש תודה לכן!!! עזרתן לי מאד!
אני מורה חדשה ומלמדת כיתות ה-ז וגם מלמדת לבגרות במכינה. כך שאני זקוקה להרבה חומר. תודה רבה רבה!!! שנה טובה ומוצלחת!

zvikamed

New member
צילומי לווין

הי טל , אולי כבר קיבלת את כל מה שרצית אבל אני מצרף מצגת שהעלתי לפורום אחר באותו נושא . הקישור הוא לשירשור בפורום שייט ימאות ומשם אפשר להכנס למצגת על השרת של תפוז . צילומי לווין מראים את זה יפה האתר שממנו נלקחו נקרא earthviewer . יוצא לי להעביר את הנושא גם במסגרת קורסים לרשיון משיט והמחשה הכי טובה שאני זוכר הייתה עם מקרן שקפים ( בתור שמש ) וגלובוס . בכל מקרה בהצלחה .

לטל מההרים

תנסי לחפש בגוגל עם המילים Ecliptic (אני חושב שבעברית זה נקרא מישור המילקה - המישור הגיאומטרי של כדןה"א סביב השמש) ו - seasons ביניתיים, הא לך שני איורים שאני מקווה שיעזרו:

למעלה