עונשו של שון שרק הופחת לחצי שנה

eyalal

New member
עונשו של שון שרק הופחת לחצי שנה

עקב שימוש בסטרואידים(במקום עונש של שנה במקור) זה אומר שהעונש נגמר עוד חודש, ושהקרב הבא שלו יהיה מול המנצח בין סטיבנסון לבי ג'יי פן על החגורה

כשקראתי חשבתי שהכוונה הייתה

לכך ששרק ירצה שישה חודשים נוספים מרגע ההחלטה... נהדר שזה לא כך, וסוף סוף נקבל פן-שרק.

Brockster

New member
עכשיו עולה השאלה, מה צריך לקרות?

כולנו יודעים מה יקרה: דיינה לא ישנה את דעתו ובהמשך להכרזה שלו ש-"התואר לא יילקח משרק גם אם ימצא אשם", והוא יפגוש את האלוף הזמני בקרב איחוד תארים בהמשך השנה (ככל הנראה כבר במרץ 2008). השאלה היא האם זה הדבר הנכון לעשות במצב שכזה? נכון, עולות המון השערות ותהיות לגבי שיטת השיפוט של ה-CSAC בעקבות המקרה של שרק ומקרים אחרים, אבל השאלה היא האם צעד שכזה של דיינה וה-UFC, לא לקחת את התואר משרק אחרי שנמצא אשם, לא יפגע בתדמית של הארגון, ושל הספורט בכלל? איזו דוגמא זה מהווה לשאר הלוחמים (שמישהו יעזור לי פה עם המונח) כאשר בעוד הרמס פראנקה שהודה בשימוש מרצה עונה של שנה שלמה עד ליולי 2008, בעוד שרק שפשוט משך את הדיון מאפיל אחד לשני יכול לחזור להלחם כבר בינואר 2008? איפה הצד? בכל אופן, אני מקווה לראות את BJ בכושר טוב, מנצח את דדי סטיבנסון ובהמשך מנמצח גם את המאסל שארק, באם זה קרב איחוד תארים או על התואר של פן.

shacta man

New member
דיינה שולח אצבע משולשת לCSAC

האם זה חכם? ברור שלא, אבל כבר התרגלנו לילדותיות שלו (בלשון המעטה). לא ניראה לי ראוי להשאיר את התואר אצל אדם שהורשע בשימוש בסטרואידים וזה לא משנה בכלל אם הוועדה טעתה או לא. מה שניראה לי עוד יותר לא ראוי זה פרקי הזמן הארוכים שעוברים בין הגנה על התואר לשניה. סרה מאז שזכה בתואר, לא הגן עליו אפילו פעם אחת. מאז עברו שמונה חודשים. הסיבה היחידה שאני רואה שבגללה לא לקחו לו את התואר היא האולטימט פייטר. לאחר כל ההייפ זה פשוט לא יהיה יפה לקחת ממנו את התואר ולכן כבר עדיף לבנות קרב בינו ובין סנט פייר לאחר שסרה יחלים בעוד מספר חודשים. לכן במקרה הזה אני חושב שהתואר הזמני מאד מוצדק. לא כך במקרה של שרק.. הוא לא הגן על התואר כבר חמישה חודשים ובשלב מסוים היה ניראה שהוא לא יגן עליו בעוד שנה לפחות. צריך היה לקחת ממנו את התואר במיידי כדי לנקות את החרפה ולפתוח דף חדש באליפות הזו. ואם דיינה כלכך רוצה לגבות אותו אז הוא יכל לשריין לו קרב על האליפות ברגע שיחזור מההשעייה.

talhorm

New member
אז זה אומר

לפחות לטעמי שאין מקום ל"אליפות זמנית" הקרב של פן נגד סטיבנסון צריך פשוט להיות על המועמד לתואר נגד שרק אליפות זמנית זה חתיכת בדיחה... בדיוק דיברו על זה בתוכנית האחרונה של Inside MMA ששרק דרך אגב הופיע בה, שאליפיות זמניות זה סתם שטות, והקטע שקבעו שהקרב של GSP נגד יוז בUFC79 יהיה על האליפות הזמנית עד שסרה יחזור הוא בדיחה בשביל למכור עוד איזה PPVS. ואולי בכלל ישנו את המיינאיבנט ויוציאו את סטיבנסון... אני מקווה שלא יעשו את זה כי זה יהיה חסר כבוד כלפיי סטיבנסון שבטוח כבר מתאמן הרבה זמן לקרב. בקיצור המנצח פה צריך לפגוש את שרק לדעתי אפילו חודשיים אחרי הקרב שלהם.

למעלה