עונש קדמון

horon

New member
עונש קדמון

מה רוצים גברים - בחורה צעירה ללא נסיון בסקס למראית עין וזה נפל בחלקי ב15 השנים האחרונות . כיום הן אינן רוצות בי ואני את המבוגרות לא רוצה ונשארתי קרח משני הכוונים . אכן עונש קדמון למי חבל הצלה ?

seeyou

New member
לא רוצה את המבוגרות?../images/Emo6.gif

אתה לא מבין מה שאתה מפסיד! אין כמו "מבוגרות",במצב טוב,עם נפש צעיר! בגלל חוסר מין בחיי הנשואים חלקם "בתולות"... יוסי

horon

New member
בתולות מבוגרת- ליוסי

לתקן אותך . גם מבוגרות גם בתולות במצב טוב ונפש צעירה .הצחקת אותי

seeyou

New member
לכול גיל יש פתרון....../images/Emo8.gif

ולכול אדם יש מחיר.... צריך לדעת לשלב את הכיס עם הלב!

horon

New member
אוטו טו ואני משתכנע

כדי שנהיה מסונכרנים - הלב -זה שדופק וכיס לא צריך הסבר די לי בהצצה בציור וזה משכנע יותר מאלף מלים ואם תתבונן היטב תמצא שאפשר להכניס את הלב בכל הכפלים והחורים המוצעים בשפע ,

seeyou

New member
מצאתי סקר חמוד בקשר לכפלים...

What is the difference between girls aged: 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68, and 78 ? At age 8 - You take her to bed and tell her a story. At age 18 - You tell her a story and take her to bed. At age 28 - You don't need to tell her a story to take her to bed. At age 38 - She tells you a story and takes you to bed. At age 48 - You tell her a story to avoid going to bed. At age 58 - You stay in bed to avoid her story. At age 68 - If you take her to bed, that'll be a story!! At age 78 - What story???? What bed??? Who are you???

למעלה