עונש ראוי ונכון

עונש ראוי ונכון

מאסר עולם לרוצח מעין ספיר. מדובר בעונש תקדימי לנער בן 17, שגם הורשע באונס ובמעשה סדום, ונידון ל-15 שנות מאסר נוספות, אותן ירצה במקביל. הצדק נעשה. כל עונש מופחת אחר וכל התחשבות בגילו הצעיר של הרוצח היתה גורמת עוול לצדק ועוול למשפחת הנרצחת. ואני לא יכול שלא לתהות שהמלחמה הסיזיפית חסרת הפשרות של המשפחה וההד התקשורתי הנרחב לה זכתה הפרשה, הן שהביאו בסופו של דבר את השופטים למיצוי הדין עם הנאשם. ובשולי הדברים. עונשו של רוצח אבינועם שושן (בעקבות מה שמכונה "ריב הכלבים") הופחת מ - 18 שנה ל - 15 שנה בלבד. כאן נעשה עוול גדול מאוד לצדק ולמשפחה. ליבי עם המשפחה ועם ענת שושן חברתנו לפורום. הנחמה היחידה הינה שהיא לא תצטרך יותר להביט בעיניהם של רוצחי בעלה ואבינועם יוכל סוף סוף לנוח בשלום על משכבו.

s h o o s h a

New member
סופסוף עונש

אכן, מערכת המשפט הוכיחה כי יש לה את האפשרות והיכולת להעניש מי שרצח בדם קר, ובכל זאת, לא ברור לי מדוע נקבעו 15 שנות המאסר הנוספות כחלק מריצוי מאסר העולם ולא כתוספת להן, מבלי לאפשר לו חנינה. הנער רצח בדם קר ולא הביע כל חרטה על מעשהו! ואם רק היתה ניתנת בידו ההזדמנות סביר להניח שהיה עושה כך שנית. אני תקווה כי פסק הדין המדובר יהיה ראשון בין פסקי דין בעתיד לרוצחים נתעבים! לבי נושא תפילה כי יתפסו רוצחיהם של תאיר ראדה ז"ל וטרי בן-חורין ז"ל וכי יינמקו בכלא לשארית ימי חייהם.

אמן ואמן

מקווה כי השופטים ישכלו להבין כי ללא ענישה ראויה לא יפסקו הרציחות , מקווה שפסק הדין לא יומתק או ישונה בגלל עירעורים ומצטרפת לתפילה למציאת הרוצחים של כל הפשעים שעדיין לא פענחו .. וכל רוצח שידע ויבין אין הקלות על רצח , רוצח ימנק בכלא לשארית חייו!!!

למעלה