עונת האבוקדו ותועלתו באיזון הכולסטרול :

ויוי 25

Well-known member
בעונה זו משווק ברשתות -המזון האבוקדו , והשנה הגיע אבוקודו איכותי -
שנקרא "רד"- זן שמבשיל יפה, בחודש מאי ,ולאחר יומיים שלושה -כשהוא מכוסה בקערה ,הוא מתרכך ואז ראוי לאכילה, ונמרח בקלות כמו חמאה רכה.

מעבר לשימוש באבוקדו כממרח טעים, כדאי לדעת כי האבוקדו מסייע בהורדת הכולסטרול הגבוה- וזאת במידה וצורכים ממנו 5 - 6 כפות אבוקדו מדי יום ביומו.

לשידרוג בריאותי :
אפשר להוסיף לממרח האבוקדו שן -שום גדולה כתושה ולערבב היטב עם מעט מלח ומעט מיץ-לימון .
כידוע ,השום יעיל נגד דלקות זיהומים ופטריות,ושאר חיידקים מזיקים,ובעל-השפעה חזקה בריפוי ופועל לריפוי כ-אנטיביוטיקה טבעית.
השום ידוע גם ביעילותו נגד הצטננות ויעיל נגד כאבי -גרון ואזניים ,וזאת בזכות החומרים החזקים שהוא מכיל, השום מסייע לחיזוק המערכת -החיסונית לילדים ולמבוגרים.
לכן מאוד מומלץ לשלב את השום בממרח -האבוקדו, ולתבל במעט מלח ולימון,
הזן הבא של אבוקדו מהסוג המוצלח,משווק לשווקים ולרשתות המזון
ב-חודש אוקטובר.

תהנו מהתועלת הרבה שמביא לנו האבוקדו ,והמסייע לכולנו לבריאות הטובה.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה