עונת החובזות

עונת החובזות

יש מלא חובזות בחוץ ומלא כרישה בבית. למישהו יש מתכון טעים ללביבות? עדיף באפיה ועם כמה שפחות שמן. תודה
 

ladybug6

New member
לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי על הרבה

שמכינים מהחובזה לביבות פשוטות עם קמח חומוס ותבלינים ומעט נוזלים, ואופים. נשמע לי מאוד טעים. אפשר לשלב הכרישה ביחד, לתבל באופן בסיסי למדי, ולהגיש עם טחינה וסלסת עגבניות ליד.. נשמע לי יאמי.
 

מרב נוב

New member
אני מכינה קציצות בתנור

אף פעם לא אותו הדבר.
בכל פעם אני נשבעת שיותר לא אכין כי זה הרבה מאוד עבודה
אך בכל פעם כשאני רואה את כמות עלי החוביזה וסלק העלים בגינתי, אני נשברת
ובכ"ז מכינה.
את המתכונים אני מעתיקה מהאינטרנט ומאלתרת גם.
בתמונה, קציצות מסלק עלים.
 
למעלה