שמכינים מהחובזה לביבות פשוטות עם קמח חומוס ותבלינים ומעט נוזלים, ואופים. נשמע לי מאוד טעים. אפשר לשלב הכרישה ביחד, לתבל באופן בסיסי למדי, ולהגיש עם טחינה וסלסת עגבניות ליד.. נשמע לי יאמי.
אף פעם לא אותו הדבר.
בכל פעם אני נשבעת שיותר לא אכין כי זה הרבה מאוד עבודה
אך בכל פעם כשאני רואה את כמות עלי החוביזה וסלק העלים בגינתי, אני נשברת
ובכ"ז מכינה.
את המתכונים אני מעתיקה מהאינטרנט ומאלתרת גם.
בתמונה, קציצות מסלק עלים.