עונת החתונות החלה

עונת החתונות החלה

ויש ולי שמלה דיי חדשה
לבשתי אותה רק פעם אחת
ומתכננת עליה לעוד שתי חתונות לפחות
ועכשיו שאלה
שמלה שחורה לעולם תתאים לנעליים שחורות?...
ואם לא אז לאיזו צבע...
** לא אוהבת צבעוניות יתר
ותכשיטים
עונדת תכשיטים מאד עדינים וקבועים

iritki

New member
זהב וכסף זה קלאסי

אישית לא כל כך אוהבת ללכת עם שחור לחתונות אז הייתי דווקא מפגיזה בתכשיטים יחסית גדולים שיכולים להיות גם פשוטים מאוד.
&nbsp
אפשר כמובן גם לצוות לבן לשחור - לא בטוחה שנעליים לבנות אבל בהחלט שילוב של שחור ולבן יחד עם תכשיטים לבנים.
אדום גם יכול ללכת יפה ולהוסיף גוון לשחור.
&nbsp
אני חושבת שכל צבע שהיית שהולכים עליו קקנוסםט - הנעליים והתכשיטים והתיק מתאימים זה לזה, יכול לשבור את השחור ולהוסיף.

לי וולף

New member
כן ולא. בהמשך לתשובות שכבר קיבלת...

ההתאמה בין הנעליים לשמלה היא לא רק פונקציה של צבע, אבל ברמת העקרון - נעליים שחורות לרוב יתאימו לשמלה וכך גם כמעט כל צבע אחר.
לפעמים כדאי ורצוי להוסיף פריט נוסף צבעוני שיקשור את הכל ביחד וזה לא תמיד חייב להיות פריט באותו צבע של הנעליים.
(תיק, תכשיט, חגורה, עליונית/ז'קט. לפעמים אפילו תוספת של לק צבעוני יכולה לעשות הבדל)
אולי תראי לנו תמונה של השמלה ונוכל להציע הצעות להשלמת הלוק

לי וולף

New member
היא מקסימה!

חגורות בסגנונות שונים יכולות להכריע מה יהיה הסגנון
ככה בזריזות ובלי הרבה מחשבה אני יכולה לדמיין אותה בלוק רטרו-שנות ה-30 שכזה - נעלי עקב שקצת מזכירות נעלי ריקוד, שיער מסורק לצד, איי-ליינר, ואולי תכשיט עם פנינים או נוצות או בלוק מודרני/רוקנרולי - עם חגורה ואביזרים יותר אדג'יים, כמו שרשרת מתכתית, ניטים או אפילו ברמיזה- עם עגילים מגניבים.
היא גם יכולה להיות קצת שנות ה-60 עם נעלי סירה שטוחות עם קצת שפיץ (ואם את בקטע, תסרוקת קצת מוגבהת וכו')
כמובן שלכל לוק יתאים קלאצ' אחר

ועכשיו בעברית

איך נראות נעלי עקב שמזכירות נעלי ריקוד?...
כל התכשיטים אני לא אוהבת
תציעי משהו עדין ממש

ומה זה קלאצ'?...
תודה

לי וולף

New member
לפי הסדר, לאט לאט

ההצעה הראשונה מתייחסת ללוק שניתן לקרוא לו flapper - בהשראת הרקדניות של שנות ה-30. כדאי להזהר שלא לקחת את ההשראה למקום תחפושתי מידי, אבל יש משהו בשמלה שמתאים לזה. את ממש לא "חייבת" נעלי ריקוד אבל בלינק הזה תוכלי לראות המון דוגמאות שמתייחסות לסגנון אליו התייחסתי. ופה תוכלי לראות המון דוגמאות לסגנון.
ליצירת לוק 60'S התכוונתי לנעליים בסגנון הזה אבל שוב, אם תתיחסי לזה כהשראה ולא משהו שצריך להעתיק, אז גם משהו כזה יתאים ולאו דווקא יצור לוק של שנות ה-60...
קלאצ' מתייחס בעקרון לתיקים קטנים ללא רצועה אבל זו הגדרה מעט צרה כי היום תוכלי למצוא מגוון סגנונות- חלק עם רצועה נשלפת, חלק קטנים וקשיחים וחלק די גדולים ורכים. נעזרת שוב בפינטרסט כדי לדבר איתך בתמונות
לגבי התכשיטים- אם את ממש לא אוהבת, אני ממש לא חושבת שהם MUST אבל אם בא לך להתנסות, את יכולה ליצור כל מיני סגנונות גם עם פריטים עדינים או ללכת על מערום של כמה עדינים אם זה מדבר אליך. זו תכשיטנית (לא מקומית) שאני נהנית לבקר שאתר שלה- יש המון תמונות והצעות הגשה וכל הפריטים שלה עדינים. יופי של מקום לקבל השראה

לי וולף

New member
בשמחה! גם בשביל זה אנחנו פה

אמנם לא עידכנתי זמן רב את הבלוג שלי אבל את מוזמנת לחפש בו (לינק בחתימה) פוסטים עם הכותרת FASHION 101 שבו אני בד"כ "מלמדת" כל מיני מושגים באופנה עם חשיבה על המזמינות ברשת, שידעו איך לקרוא לדברים אבל גם כדי לתת עולם מושגים רחב יותר למי שאוהבת אופנה

למעלה