עונת החתונות החלה...

זמשוש

New member
עונת החתונות החלה...

רומנטיקה באויר
איך הייתם מגיבים להצעת נישואין לא שגרתית מול פאב מלא בחברים ומשפחה?

זמשוש

New member
כמובן ש

אם זה מישהו שאת רוצה לחיות איתו ובטוחה בזה... אז זה לא בעיה אבל אם זה מישהו שאת עדיין לא בטוחה שאיתו את רוצה להביא ילדים לעולם? לצורך העניין תחשבי שהגבר לא ממהר להציע (והם חיים יחד כבר כמה שנים) ולכן האישה החליטה להציע לו (בפאב מלא משפחה וחברים)...

זמשוש

New member
היית אומרת לא?

היית רוצה לברוח מהמקום ולהיעלם באותו רגע? זה היה מכעיס אותך? או שאולי היית חושבת שזו הצעת נישואין רומנטית שלא תשכחי לעולם? איך היית מגיבה?

ז"א שאת מתרגמת מבוכה לכעס ?

מה רע בלהיות נבוך קצת ? בקשר להצעה - אכן עלול להיות קצת לא נעים...

magenta73

New member
אולי לא הסברתי את עצמי נכון...

א. זה מביך, הסיטואציה. ובלי קשר - ב. הכעס יהיה על המניפולציה הזולה של הסיטואציה. באלב היפלא לתאר אותה.

Vdrums

New member
העניין הוא שבלי להכליל

הרוב מעוניינות בהצעת נישואין רומנטית ובד"כ לא מדובר בעוד 20 אנשים מסביב...

לדעתי אותה בחורה לא נהגה נכון.

אם יש הבדלים ביןהמחשבות שלהם לגבי החיים יחד בעתיד והיא חוששת שהוא מתמהמה מידי בהצעת הנישואין שלו - הייתי עושה את זה במקום אינטימי ורומנטי יותר.

Vdrums

New member
יותר נכון לשאול

איך את הגבת? אני למשל קיבלתי תגובה חיובית על גונדולה. (לא בונציה אבל דומה)... והתמונה של הטבעת ששמתי למטה זה לא מGOOGLE!!!

זמשוש

New member
וואי תומר, איזה בחור רומנטי אתה

אשתך ברת מזל
והתמונה... ממש מגניב שצילמו אותכם ועוד שרואים את הטבעת בינכם אפשר באמת לפתח עסק כזה אצלנו בירקון

bulb

New member
מלכוד 22

המציע מסתכן באפשרות של אכזבה קבל עם ועדה המוצע נמצא במעמד לא נעים בו אם ישיב בשלילה זה יפגע גם בו וגם בצד השני מול רבים אלא אם שני הצדדים מחשיבים ארוחה עם 30 אנשים כארוחה רומנטית (וניחוש פראי - הם גם עושים מנגל על אי תנועה ביום העצמאות). יש דברים שמוטב כי יעשו בפרטיות.

זמשוש

New member
מלכוד 22

בדיוק המילים שאני השתמשתי בהם ברשומה שכתבתי בנושא...

למעלה