עונת החתונות - שאלה

אמירוס88

New member
עונת החתונות - שאלה

החלטתי שאני לא הולך למלאנתלאפים חתונות שהוזמנתי אליהן בזמן הקרוב

אבל יש חתונה אחת שכבר הודעתי שאני לא אגיע ויש מצב טוב שבסוף ארצה להגיע

השאלה עד כמה זה "דופק" את החתן והכלה שמישהו מודיע שהוא לא מגיע ובסוף מגיע,
אני מניח מבחינת תכנון מספר האורחים וכו'

תודה לעונים
אמיר

oromer

New member
מנהל
סביר להניח שלא ידפוק

לרוב הזוג רוצה לדעת מי בטוח מגיע. לפי אישורי ההגעה הם יודעים על כמה להתחייב למינימום אורחים, וכמה רזרבה.
אני מניחה שיהיו אנשים שיגידו שיבואו ולא יגיעו בסוף. ולפי כמות האולי הם יודעים כמה להתחייב.
אני לא מאמינה שיגיעו יותר מהרזרבה כך שתדפוק אותם.

באופן כללי, כדי לעזור לזוג ולא לדפוק אותו- אם בטוח מגיעים (כמובן לא במקרה של כוח עליון) להגיד שבאים, אם בטוח שלא להיות אמינים ולהגיד שלא, ואם לא בטוח או שתהיה אופציה אז עדיף להגיד אולי. ככה החישוב שלהם יהיה יותר מדויק. ויהיה בטווח של בין המינימום לאקסטרה.

oromer

New member
מנהל
אתה לא חייב להגיב בציניות....

ורצוי שתהיה יותר החלטי ולא שתגיד שאתה לא מגיע ובסוף תגיע. אם אתה לא בטוח ויש סיכוי שכן אז תגיד שאולי ובמקום לא ואז תפתיע אותם... רק תסגר על עצמך

אמירוס88

New member
זה לא היה ציניות

באמת לא חשבתי להודיע משהו כזה זה נראה לי אחלה פיתרון

למה ציניות?

oromer

New member
מנהל
ככה הבנתי ממה שכתבת...

אם לא, אז אני מצטערת

אם שואלים אותך יום לפני או באותו היום אז עדיף שתהיה לך תשובה יותר מדויקת. אם שואלים אותך 10 ימים- שבועיים לפני, זה מובן אם לא בטוח שתהיה לך תשובה סופית.
הזוג בוחר איך להתייחס למי שציין אולי (אם להחשיב, וכמה, באחוזים)

למי אתה אומר אולי, כן או לא בדיוק?

אתה חושב שיש להם זמן עם כל הבלאגן על הראש?
תשאר הגעה מול הדודה, באימייל, בפייסבוק או איך שהם ביקשו,
תגיע תהנה תשלם תאכל...עזרת להם בעומס הכלכלי של החתונה וגם הראת שאכפת לך. בטוח שלא תגיע? אל תגיע...

הלכתי לכמה חתונות בחיי ואלא אם אתה שמעון פרס או אייל גולן...
זה לא באמת משנה האולי שלך. הערב הזה הוא שלהם ובשבילם. אתה רק סטטיסט....צא מהסרט.

אמירוס88

New member
ואתה אפס בחיים שמרגיש גבר בפורומים

שאלתי שאלה לגיטימית לחלוטין, לא רוצה לעזור שתוק

Any991

New member
בדיוק

יש איזושהי רזרבה שזוג שומר כשהוא יודע שיהיו כאלו שלא יגיעו בסוף. הוא גם אמור לקחת בחשבון הגעות לא צפויות בתוך זה.
כדי להיות בטוח בעצמך וכדי לא לצאת בעייתי, תגיד להם שרוב הסיכויים שתבוא - אבל תחליט עם עצמך אם אתה בא בסוף או לא כי בכל זאת יש כאן עניין כספי למרות הרזרבה,
וזה לא נעים לבטל ולאשר כל הזמן.

למעלה