עונת המלפפונים הגיעה...

carlos9999

New member
זו תהיה אכזבה גדולה לאוהדים

בעיקר לאוהדי אורליך שרוצים לראות אותו מנצח את ארמסטרונג או לפחות זוכה להזדמנות אחרונה לנצח אותו אבל זה יהיה מאוד אכזרי אם הוא יקדים את ארמסטרונג ויסיים שני

natyh

New member
הפוך על הפוך

מארגני הטור מתים מפחד כי ארמסטרונג לא יגיע השנה . ולכן הם מכים אותו במקום הכי כואב ! אנחנו לא צריכים אותך לאנס יהיה מרתק בלעדיך ... אז לכל מי שחושב כי אני מחפש את לאנס , הרי החדשה המרעישה אני מת לראות את לאנס בוולטה מראה פעם אחת ולתמיד לכולם מהו המירוץ הטוב בעולם . וואלורדה , היראס , סנטי פרז , מאיו , יאקשה גוליק , אולריך , וכל השאר יוכלו לספר עד סוף ימי חייהם איך היה להתחרות פעם אחת בגדול מכולם . ולאנס אם אתה מגיע השנה לוולטה אני מבטיח חגיגית להכניס אותך כנבחר ראשון לפנטזיה שלי . נתי

natyh

New member
אתה מכריח אותנו

לבדוק מתי וכמה ניצח אדי מרקס ? אני מעדיף לשאול אותו אישית באילת . 3-5 בדצמבר . נתי

כן, ראשון היה אולריך

לפחות הוא יוכל לספר לנכדים שלו שהוא השיג פעם את ארמסטרונג. וכדי לעורר קצת את הפורום. חיפשתי תמונה של ארמסטרונג מהוואלטה ב-98 ולא מצאתי. אבל כן מצאתי מספר תמונות מ-98 אחרי שהוא החלים ממחלת הסרטן. בתמונות הללו הוא נראה בעל חלק גוף עליון בהחלט מפותח, בדומה למבנה הגוף שלו לפני המחלה. איפה, אם כן, עומדת כל התיאוריה שהמחלה שינתה את מבנה הגוף של ארמסטרונג?

arieleco

New member
טעות, ארמסטרונג הובס בשנה זו ע"י

אברהם אולאנו, שהגיע ראשון לפני אסקרטין, אולריך ניצח את וואלטה 99

יגעת ומצאת - תאמין

החלטתי שלא יכול להיות שאין תמונה של ארמסטרונג מהוואלטה של 98 שבה הוא הגיע רביעי וסימן בכך את חזרתו להיות רוכב מהשורה הראשונה (אחרי מחלת הסרטן) ואולי יותר חשוב מכך, שמשהו אצלו השתנה ושהוא עכשיו רוכב של גרנד טורים ולא של מירוצים חד יומיים או מירוצי קטעים קצרים. חיפשתי וחיפשתי ובסופו של דבר הצלחתי למצוא (באתר איטלקי דוקא) תמונה די מטושטשת של הרוכב הפנומן הזה.

למעלה