עוסקים פה גם בגננות אורגנית?

Boojie

New member
עוסקים פה גם בגננות אורגנית?

ואני לא מתכוונת אם זה בין הנושאים שהפורום מכסה, אלא האם יש פה אנשים שמתעניינים ודנים בנושא? אני מחפשת מקום טוב לעיסוק בנושא, ויש לי יחסית מעט ידע. אולי כאן?

barakd

New member
בטח שזה המקום !

אמנם יש לי אוסף חימיקלים מפותח, אבל אני ישמח לדלל אותו, ואולי גם בעזרתך. איפה קונים בארץ "נמטודות טובות" ? ברק

Boojie

New member
זהו, שאני לא יודעת... ../images/Emo13.gif

כמו שציינתי, יש לי מעט ידע, ואני מחפשת להעשיר אותו. מצאתי כמה המלצות לריסוסים אורגניים (על בסיס פלפל חריף, טבק, עירית ושאר ירקות
), אבל אין לי מושג איפה משיגים את כל החרקים הידידותיים ההם. למשל, אני מחפשת נואשות כמה פרות משה רבנו לפזר בגינה שלי, וכאילו הן נעלמו מכל מקום שאני מחפשת בו. איפה כל פרות משה רבנו שהייתי רואה כשהייתי ילדה?

תמי ב

New member
ביו בי

חפשי "ביו בי". זו חברה ליצור חרקים מועילים. היא יושבת בקיבוץ שדה אליהו. לא כל חפושית אוכלת כנימות. צריך לדעת מה הבעיות אצלך, ולמצוא להם פתרונות יצירתיים. חקלאות אורגנית היא מאד מתוחכמת. יש לי הרגשה(כמובן שאני יכול לפספס בגדול) שלא יהיה לך את היכולת להתמודד עם זה, וגם שהגינה תשרוד בסופו של דבר, וגם לא יהיה לך חור גדול מדי בכיס(חרקים מועילים די יקרים). סליחה ובהצלחה. אם יש בעיות מסוימות, ספרי ותארי(אם אפשר, צלמי), וכאן ננסה לעזור.

Boojie

New member
אגב, יש אתר מצוין

שעוסק בצמחי מרפא ויש לו גם מדור שמוקדש לגינון אורגני, ומצאתי לפני כמה זמן בשיטוטיי בחיפוש אחר צמחי מרפא (נושא שאני משוגעת עליו). מומלץ!

לארי

New member
../images/Emo45.gif נכנס לקישורים באתרים כלליים.

יופי של אתר !

lili5

New member
חרקים למכירה ../images/Emo177.gif ../images/Emo177.gif

עד כמה שידוע לי, יש במשתלת וונדי חרקים מועילים למכירה. מעניין אם הם נשארים בגינה או שעוברים אל השכן...

לארי

New member
הדברה אורגנית:../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

ישנו אתר של חברה הנותנת פתרונות הדברה ביולוגיים, נראה לי שזה יכול לעניין אותך. כמו כן לפני כחודש נראה קן חיפושיות כאן, אם תמהרי אולי תמצאי משהו.

beitar

New member
אפרופו חיפושיות:

ראיתי בקרבת הגינה, המון חיפושיות (לא משה רבינו). זה טוב או רע ? או חסר כל משקל ועניין ?

למעלה