עוסק בתרגום? אולי תעזור בהסברה?

yeshivaboy

New member
עוסק בתרגום? אולי תעזור בהסברה?

בס"ד בכל יום מגיעים אליי ואל רבים אחרים בארץ ובעולם קטעי הסברה, קישורים לאתרים ויצירות מולטימדיה שהושקעו ומושקעות בהם שעות רבות של רצון טוב מתוך שאיפה לעזור לעם ישראל במערכה ההסברתית. המצב הנורא הוא שהפלשתינאים לוקחים אותנו בהליכה במאבק התקשורתי. תמונות זוועה, מאמרים ומולטימדיה מופצים מדי יום ואנחנו עומדים חסרי אונים... אבל למה בעצם? האם לנו אין את אותם דברים ויותר (אל תשכחו שאנחנו גם צודקים...) הרעיון שלי הוא פשוט: מדוע שלא נתאגד יחד, כל מי שההסברה הישראלית חשובה לו וניצור אתר ברמה הכי גבוהה שאפשר שיאסוף את כל האתרים המאמרים הסרטונים וכו´ בצורה מסודרת ומאורגנת כך ש: 1. כל מי שיחפש מידע על אירועים עדכניים ומשמעותיים מפיגועים (ח"ו) ועד חיסולים ימצא את המידע והפרשנות הפרו-ישראלית באתר. 2. מי שיחפש חומר הסברה בכל נושא שהוא ימצא אותו באתר ויוכל להפיצו וכו´. 3. אני מאמין שברגע שיהיה קיים אתר כזה אנשים גם ישמחו לכתוב וליצור יותר מכיוון שהם ידעו שההשקעה אינה לשווא ואנשים רבים יראו וישתכנעו מפרי עמלם יש לי כבר תוכנית כללית של האתר ורק צריך את האנשים שירצו להשתתף. אם אתם עוסקים בבניית אתרים, גראפיקה או מולטימדיה. אם אתם יכולים תרגם (בעיקר מעברית לאנגלית). אם אתם טובים בכתיבת מאמרים, ואפילו אם אתם לא מתמחים באף אחד מהנושאים הללו ואתם סתם רוצים לעזור! פנו אליי: עדי גינזבורג [email protected] הצטרפו עכשיו ועזרו לנו לנצח במלחמת ההסברה!

למעלה