עוף אחושרמוטה! לכל הנהגים..

maorubin

New member
עוף אחושרמוטה! לכל הנהגים..

אנשים נגמר החוק של שתי אנשים באוטו ומלווה של 3 חודשים מהיום ב12 בלילה (ז"א מהתאריך 1.11) תהנו... :)

PinkyRaSta

New member
טעות ../images/Emo210.gif

כל מי שהוציא רשיון לפני 1.11.06 עדיין מוגבל ב2 נוסעים. נגיד מישו הוציא רשיון היום ורשום לו "נדרש מלווה עד תאריך X", שזה עוד 3 חודשים, זה לא ישתנה. דפוק דפוק, אבל גמני שמחתי שהוראת השעה מסתיימת וביררתי ותהאכזבתי קשות. כה דפוק!! ילדון בן 17 בכיתה יא-יב יוכל לנהוג עם אוטו מלא, כאשר אני עם רשיון כבר חצי שנה++ עדיין אצטרך להסיע 2 נוסעים באוטו, למשך פאקין שנתיים!!

PinkyRaSta

New member
בעצם.. ../images/Emo210.gif

היום יצאה הודעה ממשרד הרישוי והנה הקישור http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211 החדשות אכן טובות.. עד להודעה חדשה.

PinkyRaSta

New member
כן, אז היו שמועות. ../images/Emo210.gif

אבל היום זה כבר בדוק ורשמי. אני אישית לא אסתמך על Y-נט או על וואלה או אפילו על חדשות ערוץ 2/10 כשזה נוגע להחרמת האוטו שלי <והוא אפילו לא שלי>.

אני רוצה רשיון!!

אבל עד אפריל (היומולדת 17) יש עוד זמן...אפילו תיאוריה אין לי :( אבל גם ככה עוד חודש הם יסגרו על חוק חדש מקסימום עד ינואר ככה שמי שמוציא בזמן הקרוב יהנה...יהנה מאוד!

למעלה