עוף אפוי בחרדל ובמיונז

לאה סי

Active member
עוף אפוי בחרדל ובמיונז


1 עוף מחולק
2 כפות מיונז *
2 כפות קטשופ **
1 כף חרדל ***

מערבבים את המיונז, הקטשופ והחרדל ומורחים את חלקי העוף.
מניחים את חלקי העוף בתבנית אפייה או בתבנית פיירקס. אופים בחום בינוני עד שהעוף משחים. ****

אפשר להוסיף כרובית שלוקה שנמרחה באותו רוטב *****

מקור: סיר לשבת

לאה: בגלל שהוספתי את הכרובית, הגדלתי קצת את כמויות המיונז, קטשופ וחרדל:
* כ-3 כפות
** כ-3 כפות
*** כף וחצי
****אפיתי מכוסה כשלושת רבעי שעה ואז לא מכוסה עד שהשחים יפה.
*****השתמשתי בשלושת רבעי שקית של כרובית קפואה. בשלתי כשלוש דקות. יש לשים לב, שהכרובית לא תהפוך לרכה!
בתיאבון!!
 
למעלה