עוף אפוי בחרדל ובמיונז
1 עוף מחולק
2 כפות מיונז *
2 כפות קטשופ **
1 כף חרדל ***
מערבבים את המיונז, הקטשופ והחרדל ומורחים את חלקי העוף.
מניחים את חלקי העוף בתבנית אפייה או בתבנית פיירקס. אופים בחום בינוני עד שהעוף משחים. ****
אפשר להוסיף כרובית שלוקה שנמרחה באותו רוטב *****
מקור: סיר לשבת
לאה: בגלל שהוספתי את הכרובית, הגדלתי קצת את כמויות המיונז, קטשופ וחרדל:
* כ-3 כפות
** כ-3 כפות
*** כף וחצי
****אפיתי מכוסה כשלושת רבעי שעה ואז לא מכוסה עד שהשחים יפה.
*****השתמשתי בשלושת רבעי שקית של כרובית קפואה. בשלתי כשלוש דקות. יש לשים לב, שהכרובית לא תהפוך לרכה!
בתיאבון!!

1 עוף מחולק
2 כפות מיונז *
2 כפות קטשופ **
1 כף חרדל ***
מערבבים את המיונז, הקטשופ והחרדל ומורחים את חלקי העוף.
מניחים את חלקי העוף בתבנית אפייה או בתבנית פיירקס. אופים בחום בינוני עד שהעוף משחים. ****
אפשר להוסיף כרובית שלוקה שנמרחה באותו רוטב *****
מקור: סיר לשבת
לאה: בגלל שהוספתי את הכרובית, הגדלתי קצת את כמויות המיונז, קטשופ וחרדל:
* כ-3 כפות
** כ-3 כפות
*** כף וחצי
****אפיתי מכוסה כשלושת רבעי שעה ואז לא מכוסה עד שהשחים יפה.
*****השתמשתי בשלושת רבעי שקית של כרובית קפואה. בשלתי כשלוש דקות. יש לשים לב, שהכרובית לא תהפוך לרכה!
בתיאבון!!