עוף בבליץ'! אני מאושרתתתת

עוף בבליץ'! אני מאושרתתתת../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

אח שלי קנה לי מאנגות של בליץ'!!!!!!!!!! *_______________*
*_________* יש לי את וליום שלוש ואת וליום חמש!!!!!!! טיהי^^!!!!!! *___________* מאנגה זה טובבבבבבב! והיה לי ממש מזל! אלו היו הכרכים האחרונים ושנייה אחרי שקיניתי מישהו חיפש! *________* ^^! *פרצוף חתולע מסטולע* *חיוך נמרחחחחח* ויש לי גם מאנגה של פרוטסבאסקט!!!!!! אבל בליץ' סוגוייייי*_________*

JeeChan

New member
יאיי D: אז אם כבר משוויצים על מנגות

אז אז לי יש את כרכים 1,2,3 ו7 של בליץ' D: שקניתי לעצמי D: ומנגות אחרות אז: - פול מטאל אלכמיסט - גליונות 1 ו2 - די אנ אנג'ל - גליונות 1,2,3,4 - רורוני קנשין - גליונות 1 ו2 - רנמה - גליון 1 - נארוטו - גליון 1

ואו *חתולע מסטולע בשוק*

כמה מאנגות..... אני צריכה לחסוך עוד-ניצלתי את יום ההולדת שלי עד תום. טוב- החגים בדרך וזה אומר עוד בערך מתאים שקל.

dark max

New member
*חונקת אותך*

*מטלטלת אותך* איפה קנית?! גמאני רוצה מנגה של בליץ'!!! גמאני רוצה מנגה!

תחי האח הגדול!

כן... אחי הגדול חזר מחו"ל והוא לא ידע מה לקנות לי כי הייתה לי יומולדת (דווקא די מזמן) כשהוא לא היה בארץ אז הוא נתן לי לבחור שלוש חוברות. לקחתי שני בליץ' אחרונים ופרוטסבא אבל אביב המעצבן הזה תלש בטעות שני עמודים מווליום שלוש!!!!><><><><~! הוא הדביק אותם אבל הוא חילל את המאנגהההה!!!! ואני הייתי נחמדה ולא קרעתי את הקומיקסים הצרפתיים היקרים שלו! אררררר אני מעוצבנת על אביב>< פעם הבאה שאני באה לאח שלי אני קורעת לו את אסטריקס לחתיכות!

dark max

New member
*חונקת אותך*

*גונבת בליץ' ופרומשו* *מחליפה פרומשו בתמורה לבליץ'* *מכחישה שגנבתי* *קורא בליץ'*

Kawaii Baka

New member
אפשר לקנות את המנגה בקומיקס

וירקות בתל אביב, ליד דיזינגוף סנטר. ובקומיקאזה ברמת-אביב.

dark max

New member
נכון

אני הולכת לקנות ביום שישי *מוציאה לשון* ביריד איפשו שיהיה, בכ"ס, אבל אל תגנבו לי הכל!

Kawaii Baka

New member
יש לי עד וליום 8 על המדף, אז כל

מה שנישאר לי זה לחכות ש9 ישוחרר. P=

Kawaii Baka

New member
אני מדבר על ההוצאה האנגלית,

הוליום התשיעי עומד לצאת מתורגם. ביפאן יצא הטוקובון ה17 נדמה לי.

Ichimaru Gin

New member
נצל"ש

אני מצטערת שאני לא הרבה כאן המחשב נותן לי רק לפעמים להכנס לתפוז ולמסנג'ר בכלל לא -.-

למעלה