פילה בקר עם בצל מקורמל ופסטה פפרדלה
400 גר' פסטה פפרדלה מבושלת אל-דנטה.
2 כפות שמן
4 כפות ירקות קצוצים דק
1 כוס ציר בקר
קורט פפריקה מעושנת
מעט עלי טימין טרי קצוץ
לטגן את הירקות בשמן עד לריכוך קל, להוסיף את הפפריקה והטימין ולערבב.להוסיף את הציר ולבשל עד לריכוך, לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי טעם.
להסיר מהאש.
4 סטיקים פילה במשקל 180 גר' כ"א לצלות במחבת כבדה לדרגה הרצויה.
בזמן הכנת הסטיקים לחמם שוב את הרוטב, להוסיך את הפסטה ולערבב לציפוי.
להניח מנת פסטה בצלחת, מעליה את הסטיק ומעל בצל מקורמל.