עוף ביין וירקות שורש

TCHM

New member
עוף ביין וירקות שורש



 

TCHM

New member
פילה בקר עם בצל מקורמל ופסטה פפרדלה

400 גר' פסטה פפרדלה מבושלת אל-דנטה.

2 כפות שמן
4 כפות ירקות קצוצים דק
1 כוס ציר בקר
קורט פפריקה מעושנת
מעט עלי טימין טרי קצוץ
לטגן את הירקות בשמן עד לריכוך קל, להוסיף את הפפריקה והטימין ולערבב.להוסיף את הציר ולבשל עד לריכוך, לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי טעם.
להסיר מהאש.

4 סטיקים פילה במשקל 180 גר' כ"א לצלות במחבת כבדה לדרגה הרצויה.

בזמן הכנת הסטיקים לחמם שוב את הרוטב, להוסיך את הפסטה ולערבב לציפוי.
להניח מנת פסטה בצלחת, מעליה את הסטיק ומעל בצל מקורמל.

 

TCHM

New member
ספגטי ברוטב עגבניות וטונה

הכי פשוט, קל ומהיר...
2 מנות
200 גר' ספגטי - לבשל אל-דנטה
2 כוסות רוטב עגבניות
2 קופסאות טונה מסוננת (160 גר' כ"א)

לחמם את הרוטב במחבת גדולה, להוסיף את הטונה המפוררת ולערבב.
להוסיך את הפבטה ולערבב, להוסיף מעט פטרוזיליה קצוצה, לערבב ולהגיש.

 
רק הארה לשאר הגולשים שמנסים לשחזר המנה

ראשית היא לא מורכבת מידי, היא קלה ומעולה! ושווה שיחזור

שנית מאחר ואינני טבח מוכשר כ TCHM אני אוטם כ 30 שניות מכל צד, וממשיך בתנור, עד לדרת הצליה הדרושה, מוציא ונותן לבשר לנוח כמה דקות מכוסה בנייר אלומניום לפני ההגשה.

**כמובן שתהליך כפי ש TCHM תיאר אפשרי אבל, אני באופן אישי עדיין לא שם
 
למעלה