עוף טעים לשבת

הילית111

New member
עוף טעים לשבת

צהרים טובים לכולם אז ככה החצי קנה שישי שעבר כרעי עוף וקנה לי גם צנצנת של קנור שכתוב "רק להוסיף עוף" מחפש לעשות לי חיים קלים החצי-שיהיה בריא.. על כל פנים עשיתי בשישי את העוף עם תפוחי אדמה והרוטב הזה ויצא לא משהו מבחינה זו שהעוף והתפוחי אדמה לא כל כך ספגו את הרוטב .בעלי אמר לי שניראה לו שאני צריכה להשרות את העוף עם הרוטב לילה לפני כן כדי שיספגו הטעמים. אז אני שואלת האם זה נכון ? ובכלל אשמח לקבל מתכון קל וטעים של עוף בתנור עם תפוחי אדמה בעלי קונה את הכרעיים בסופר נקיים במגשית עם העור. ובכלל טיפים לגבי הכנת העוף בתנור-כמה זמן ? להשרות לפני כן עם תבלינים כלשהם ? שקית קוקי ? נייר כסף?את תפוחי האדמה צריך לבשל לפני כן? ניראה לי שעדיף להכין מרינדה לבד במקום הקנוי אני אשמח לקבל מתכון לעוף שיוצא קצת מתקתק כזה אבל לא מתוק מידי משהו שגם החצי יאהב וגם הפיצי בן שנתיים שלא אוכל כל דבר ודי בררן נהיה ..... שיהיה טעם של עוף בגריל כזה –בעלי גם קנה תבליו לעוף בגריל שהוספתי אותו לצנצנת רוטב (שום ודבש ) ניראה לי שאולי לא היה צריך להוסיף. אולי עוף בדבש לא יודעת. בעלי רוצה עוף בטעם של עוף בגריל קנוי –עסיסי ורך כזה (דרישות יש לו...:) ) אשמח למתכון מנצח שכולנו נהנה ממנו בשבת. תודה לכולכם ויום מקסים

למעלה