עוף! יאמ יאמ! (טחח.. *צימחונית*)

ג ו א ט ה

New member
עוף! יאמ יאמ! (טחח.. *צימחונית*)

ממ.. סורי לא מצאתי את האייקון ואין לי את העיניים הכי טובות בעולם... בלשון המעטה מוגזמת פלוס.. חחח אז ככה... אני יודעת שיש טיול מדצים מהבצ'פר בחנוכה ואני בערך חושבת שיש לי ת'תאריך המדויק... בוחן פתע! א. האם יש משהו שהולך להיות שם (רותם את שם? סיוון ויוני וגם כיסוף אני חושבת שם..)? הסבר נמק והבא דוגמאות סלאש תמונות.... ב. מה הולך להיות שם? הסברים על מה זה מדצים?.. וכאלה.. אני חוזרת פרטו ונמקו!

jingle bell

New member
עדיייייי וחן!!!../images/Emo6.gif

הטיול מש"צים לכיתות ח' הוא במצדה וים המלח ולכיתות ט' בעין גדי אז ככה שלא ניפגש איתך עדי (הוכמן אתה יוצא נכון?)

לא אכפת לי ../images/Emo163.gif

הייתי אמורה לצאת עם חטניקים כי רציתי לצאת לקורס של המשצים וגם כי המורה שלי רצה שאני אצא...והחלטתי שלא כדאי כי יש לי המון דברים לעשות בחופש הזה..+ספגניסים וזה סתם נדחף כזה ואני מעדיפה לא לסוע לטיול החרא הזה...!!!

לא לא בדיוק..../images/Emo163.gif

עכשיו זה רק פרחי משצים זה סתם זבל...(ערסית שכמוני) לא צריך את זה... הקורס האמיתי הוא בסוף ט'... כיתות ח' יוצאים לטיול די רקוב וכיתות ט' יוצאים רק לטיול הכרות עם השטח... (לא קורס הדרכה)

jingle bell

New member
הוכמן משוש חיי נשמת אפי!!../images/Emo6.gif

נראה אותך בחנוכה... התייעצות קטנה איתך...להביא את הסווצ'ארט שלנו??

ג ו א ט ה

New member
מממ... זה כבר שירשור אוף אז למה לא?

חיות בהיי: אדון אוגר היה סוחר לכל עובר היה מוכר לג'ירפה מכר לאפה ולטווס מכר קצת גראס החתול תמיד מסטול והארנבת נגנבת לאיגואנה מכר מריחואנה ולגדי הביא אל אס די לצבים הביא עשבים התוכי- מסטול הכולמניוקי ליונה הביא מתן לשפן מכר לבן היתוש נתפס על שימוש והגמל תמיד נגמל עד שהגיע הנמר והנמר היה ממזר את כל היער הוא סידר והתברר שהיה שוטר ואת אדון אוגר הוא עוצר אדון אוגר שנעצר- בחקירות כמעט נשבר ואז חיש חש בא העכביש וסידר לו קצת חשיש

ג ו א ט ה

New member
תיקון...

ליונה הביא מנה... או שניים תלוי עד כמה היא מכורה.. תשאלו את יונה מהפלאפל של יונה! חחח סתם סתם עזבו.. נהייתי מסטולית רק מלקרוא את השיר הזה...

למעלה