המטבח של סברו
New member
עוף כפרי
את המתכון הזה לקחתי מהבלוג המדהים ,מתקמחים אפייה ובישול. הוא כל כך פשוט להכנה ויחד עם זאת כל כך טעים שזה פשוט לא להאמין. הכנתי אחד לאחד לפי המתכון, יצא מעולה , ליקקנו את האצבעות. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1588517 עוף כפרי מצרכים: 1 עוף טרי שלם.( אני השתמשתי בשוקיים) 10-12 בצלים לבנים. פלפל אנגלי. (הוספתי גם מעט פלפל גרוס) עלה דפנה. סוכר חום. פפריקה מתוקה. מלח. הכנה: מקלפים את הבצלים, חותכים לפרוסות ומניחים בסיר (עדיף שטוח ורחב), מפרקים את העוף לרבעים ומניחים על הבצל. מפזרים מעל את כל התבלינים לפי העין, סוגרים את הסיר ומדליקים על אש גבוהה, אחרי 7-8 דקות מנמיכים את האש ומבשלים 3 שעות. מדי פעם מנערים את הסיר כדי שלא תהיה שיכבה שרופה של בצל בתהליך הבישול.
את המתכון הזה לקחתי מהבלוג המדהים ,מתקמחים אפייה ובישול. הוא כל כך פשוט להכנה ויחד עם זאת כל כך טעים שזה פשוט לא להאמין. הכנתי אחד לאחד לפי המתכון, יצא מעולה , ליקקנו את האצבעות. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1588517 עוף כפרי מצרכים: 1 עוף טרי שלם.( אני השתמשתי בשוקיים) 10-12 בצלים לבנים. פלפל אנגלי. (הוספתי גם מעט פלפל גרוס) עלה דפנה. סוכר חום. פפריקה מתוקה. מלח. הכנה: מקלפים את הבצלים, חותכים לפרוסות ומניחים בסיר (עדיף שטוח ורחב), מפרקים את העוף לרבעים ומניחים על הבצל. מפזרים מעל את כל התבלינים לפי העין, סוגרים את הסיר ומדליקים על אש גבוהה, אחרי 7-8 דקות מנמיכים את האש ומבשלים 3 שעות. מדי פעם מנערים את הסיר כדי שלא תהיה שיכבה שרופה של בצל בתהליך הבישול.