עוף מתוק, מתכון מתוק למתוקים ../images/Emo3.gif
עוף מתוק החומרים: כעשר חתיכות שוקי עוף 1/2 חבילה מרגרינה רכה מאד 3 כפות חרדל 6 כפות דבש כ 4-5 שיני שום כתושות פלפל שחור או לבן לפי הטעם כ 1/4 בקבוק רוטב סויה אופן ההכנה: לערבב היטב את כל החומרים, להשרות את חתיכות העוף בתערובת למשך הלילה (כמה שיותר זמן, עדיף). להכניס לתנור על חום גבוה (200 מעלות) עד שהעוף משחים, להפוך אותו ולהנמיך את החום ל120 מעלות בערך למשך 3 שעות. מדי פעם להפוך את העוף. מומלץ להכין ארוחה זו בתבנית אלומיניום (חד פעמית) גבוהה, כי נוצר הרבה רוטב.
עוף מתוק החומרים: כעשר חתיכות שוקי עוף 1/2 חבילה מרגרינה רכה מאד 3 כפות חרדל 6 כפות דבש כ 4-5 שיני שום כתושות פלפל שחור או לבן לפי הטעם כ 1/4 בקבוק רוטב סויה אופן ההכנה: לערבב היטב את כל החומרים, להשרות את חתיכות העוף בתערובת למשך הלילה (כמה שיותר זמן, עדיף). להכניס לתנור על חום גבוה (200 מעלות) עד שהעוף משחים, להפוך אותו ולהנמיך את החום ל120 מעלות בערך למשך 3 שעות. מדי פעם להפוך את העוף. מומלץ להכין ארוחה זו בתבנית אלומיניום (חד פעמית) גבוהה, כי נוצר הרבה רוטב.