/עוף/ עצומה למען שירי80

Gspin

New member
/עוף/ עצומה למען שירי80

שירי, את חייבת את זה לעצמך. אני קורא בזאת לחברי הפורום לעזור לי לשכנע את שירי לטפס את נס הרים ביום שבת עם האופניים. אם אפשר לעשות Xטרא בעמידה, שעה עם הבועז, קל וחומר אפשר לטפס את נס הרים (40 דקות בסבבה...). C'mon Shiri, you can do it

Tami661

New member
לעזור לך לשכנע את שירי? תגיד...

שירי ביקשה פעם שנעזור לה לשכנע אותך לעשות Xטרא בעמידה, שעה עם הבועז...? או שאולי... המממ
תגיע היום ונשכנע אותה כולנו יחד
תחת השפעת הנענע היא נוטה להסכים לדברים מוזרים
אגב... Xטרא... אפשר לעשות גם בישיבה! כמה פעמים צריך להסביר את העובדה הזו?

shiri 80

New member
עם הברך שלי לא אקסטרא

ולא שום טיפוס אחר נענע ? אממ אמ רת עכשיו את מילת המפתח שעלולה לדחוק בי להגיע עד הערב נסגור כבר את הפינה הזו יום טוב

KESSEM10

New member
מניסיון

זו חוויה מאתגרת ומחזקת לכי על זה... רגע, מי בכלל אמר שאת לא הולכת על זה? GO FOR IT AND DO IT

shiri 80

New member
אני

לא הולכת על זה לא מדוושת על זה כבר סיכמתי עם הבדצ לפני שבוע יער הנשיא בלי ברקסים עדיף על כל דבר אחר

KESSEM10

New member
טוב

לא ידעתי יש בלאגן בברך... לכי על מה שליבך מוביל אותך תהני ושימרי על עצמיך בקיצור, סומכת עליך ובכלל....כשהבד"צית באזור... עיני עצומות יאללה סעו

snoopona

New member
אל תעשי את זה!!!

סתם, זה ממש לא כזה נורא. אז מזיעים קצת, מקללים הרבה, בקושי נושמים. אבל כיבוש הפסגה שווה את הכל.

יש חוויות מאתגרות ומחזקות

יותר נעימות מלטפס על נס הרים.... לעשות את זה ברכב עם מוזיקה מטריפה באוטו, לעצור מול הנוף, לצאת החוצה, לפרוש שמיכה ולהוציא דברים טעימים.. ו.....

למעלה