בבקשה:
משרה לעוף 24 שעות - מים, פרוסות לימון, שום חצוי, למון גראס , פלפל שחור ומלח.
לפני הצלייה - לתבל את העוף :בתוך העוף למון גראס, שום מלח פלפל.
מתחת לעור - פרוסות שום, למון גראס ופלפל גרוס.
מעל - שמן,מלח,פלפל, שום כתוש ופפריקה.
בתנור- בחלקו התחתון תבנית עמוקה עם הרבה מים , במהלך הצלייה יעניקו לעוף לחות.
בתבנית נייר אפייה תפ"א , שאלוט, גזר .
מעל התבנית רשת ועליה כבוד העוף.
לאפות בתנור חם מאד ,הכי חם למשך 20 דקות ולהוריד טמפ' לעוד חצי שעה.
הטיפטופים מהעוף מעשירים את תפוחי האדמה , מפעם לפעם לערבב את הירקות ואז הכל טובל ברוטב נפלא.
העוף על הרשת מאפשר צלייה ללא צורך להפוך.
בהצלחה