עוף שלם בתנור+תפא קטנים

doss39

New member
עוף שלם בתנור+תפא קטנים

שלום רב לכולם,
אני רוצה להכין עוף שלם ותפא קטנים.
איך עושים כמה זמן בתנור?
תודה מראש
 
בבקשה:

משרה לעוף 24 שעות - מים, פרוסות לימון, שום חצוי, למון גראס , פלפל שחור ומלח.

לפני הצלייה - לתבל את העוף :בתוך העוף למון גראס, שום מלח פלפל.
מתחת לעור - פרוסות שום, למון גראס ופלפל גרוס.
מעל - שמן,מלח,פלפל, שום כתוש ופפריקה.

בתנור- בחלקו התחתון תבנית עמוקה עם הרבה מים , במהלך הצלייה יעניקו לעוף לחות.
בתבנית נייר אפייה תפ"א , שאלוט, גזר .
מעל התבנית רשת ועליה כבוד העוף.
לאפות בתנור חם מאד ,הכי חם למשך 20 דקות ולהוריד טמפ' לעוד חצי שעה.

הטיפטופים מהעוף מעשירים את תפוחי האדמה , מפעם לפעם לערבב את הירקות ואז הכל טובל ברוטב נפלא.

העוף על הרשת מאפשר צלייה ללא צורך להפוך.

בהצלחה
 
למעלה