עוף שנשאר

עוף שנשאר

שלום לכולם. נשאר לי עוף משבת (עוף מצופה בפירורים) האם יש מה לעשות איתו או לפח? כנ"ל לגבי בשר ברוטב?
 
על איזה כמות עופות את מדברת?

יום חמישי זה קצת רחוק משבת כך שטריות ממש לא תמצאי שם אבל אם למשל המקרר היה סגור רוב הזמן מאז שהכנסת את העוף לשם והעוף נכנס מיד אחרי הבישול. ויחסית לא חם בחוץ יש מצב שעדיין זה יהיה אכיל. פשוט תריחי. אם מריח עדיין כמו עוף זה לא מקולקל. את כיולה לקצוץ ולעשות מזה קציצות כמו שיוכי (נדמה לי)הביאה פה לפני כמה ימים. את יכולה לחתוך קטן קטן לטגן בצל עם העוף ופטריות להוסיף ביצה ותבלינים ולמלאות בתוך בצק עלים או מלאווח.
 
נשארו לי חמש כרעיים בערך.

פשוט לקצוץ את העוף ולהוסיף בצל קצוץ מטוגן??? ואפשר למלא בזה בלינצס??????
 
תטגני קודם את הבצל ותוסיפי

את העוף הקצוץ, אפשר פטריות, תבלינים וביצה כדי לאחד את התערובת. ואז את יכולה למלא בבלינצס', וכמו שאמרתי בבורקס , בפילו, בקיצור מה שבא לך. אם העוף מטובל אחרת פשוט תשטפי אותו לפני הקיצוץ.
 

חנהפ

Active member
גם עוף וגם ביצה??

אפשר לאחד עם אבקת מרק פטריות ומעט קמח וטיפל'ה נוזלים...
 

חנהפ

Active member
כנראה שאין, רק

לי לא נדבק מילוי שמכיל עוף פטריות וביצה מקושקשת..
 

zhavaeli

New member
היי, חמותי זכרונה לברכה,היתה משדרגת את הארוחה

שאכלת בסוף שבוע . אף פעם לא ידענו איך נקבל אותה באמצע השבוע אותה הגברת בשנוי הדרת כמו שנאמר פה מעוף שנישאר עשתה קציצות . נישאר מהקציצות הפך לעיז`ה - חביתה עם בצים והקציצה שפוררה. וכן הלאה. הנשים של פעם כלום לא ניזרק.
 
למעלה