יום חמישי זה קצת רחוק משבת כך שטריות ממש לא תמצאי שם אבל אם למשל המקרר היה סגור רוב הזמן מאז שהכנסת את העוף לשם והעוף נכנס מיד אחרי הבישול. ויחסית לא חם בחוץ יש מצב שעדיין זה יהיה אכיל. פשוט תריחי. אם מריח עדיין כמו עוף זה לא מקולקל. את כיולה לקצוץ ולעשות מזה קציצות כמו שיוכי (נדמה לי)הביאה פה לפני כמה ימים. את יכולה לחתוך קטן קטן לטגן בצל עם העוף ופטריות להוסיף ביצה ותבלינים ולמלאות בתוך בצק עלים או מלאווח.
את העוף הקצוץ, אפשר פטריות, תבלינים וביצה כדי לאחד את התערובת. ואז את יכולה למלא בבלינצס', וכמו שאמרתי בבורקס , בפילו, בקיצור מה שבא לך. אם העוף מטובל אחרת פשוט תשטפי אותו לפני הקיצוץ.
שאכלת בסוף שבוע . אף פעם לא ידענו איך נקבל אותה באמצע השבוע אותה הגברת בשנוי הדרת כמו שנאמר פה מעוף שנישאר עשתה קציצות . נישאר מהקציצות הפך לעיז`ה - חביתה עם בצים והקציצה שפוררה. וכן הלאה. הנשים של פעם כלום לא ניזרק.