עוף (תרנגולת) טופיק

oehhe

New member
עוף (תרנגולת) טופיק

חדי עין בינכם שמו לב להעדרה של רולן מהמערכת מאמש בצהרי היום. רולן מונחת על ערשה במצב דיי חולה. בליל אמש הגיחה רולן לכמה דקות כדי לשבת עם החתלתולה שלי שבאה לביקור לרגל יום הולדתה ה16 אך שבה בזחילה למיטה. עם כל כוס תה שאני מעביר לה היא שואלת: נו, מה קורה בפורום? בקיצור. הזדיינו בסבלנו מירבית, רולן תשוב אלינו, ובגדול. oehhe

עלמה2

New member
החלמה מהירה לרולן ../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

ודאי ודאי , ששמתי
........ מסור לה בבקשה.....רק בריאות טובה. ושתשוב במהרה. ואני מקוה שאתה דואג לשלומה....... יחד עם כוס תה, מרק עוף, מאד יעזור. רק בהמלצה, לא בציווי..... רולן, מתוקה, חמודה, הרבה בריאות , בריאות , בריאות , בריאות (חסרים אייקונים) ואנחנו מיזזזזזזזזזזזזז - ים , בסלנות ובסובלנות. עלמה 123

blonda3

New member
מה זה כולם חולים?../images/Emo101.gif

גם אני יוצאת ממחלה.... כאב גרון, קצת חום, חולשה.... כיף לה שאתה איתה. החלמה מהירה. מנוחה מאד עוזרת.

רולן בריאות מותק

רק עכשיו אני קוראת שאת חולה,עלמתי אמרה לי בטלפון. אתקשר איתך אחרי 4 כי כך אימי לימדה אותי,שבצהרים לא מפריעים. תרגישי טוב תשתי הרבה והכי חשוב הרבה חום וחיבוקים . נשיקות

*יערית

New member
ממכורה למכורה../images/Emo24.gif

הרבה בריאות רולן......ואל תתני לו לחנוק אותך עם כוסות תה

maof

New member
הייתי רוצה ליעץ לך........./images/Emo13.gif

על תרופה שמחוללת ניסים וניפלאות.... תרופה שניקראת גוגל מוגל.....
יש רק בעיה אחת עם התרופה הזאת !!!!!!!!!! אל תספר לרולן .....את השם האמיתי של התרופה !!!!!!!!!! תמציא שם אחר ...... אני יכול לומר לך באחריות מחר היא יותר טוב מחדש
מעוף

rolan

New member
מרק עוף... גוגל מוגל... תה

כולם פיכס כאשר חולים
היי כולם לא יכולתי יותר בין נים לא נים בין שיעול צורמני וקורע את החזה כל הזמן ה ת ג ע ג ת י אז אני כאן לכמה דקות מציצה וחוזרת למיטה ואל תספרו לי את הבדיחות על הסארס אני מתה מפחד.... למרות שלא באתי במגע עם מישהו שבא מהמזרח - זאת השאלה הראשונה ששאלה אותי האחות שלנו...

למעלה