עוף
עוף בתנור|זבנג|

טלנובלה, משפחה ופורים ../images/Emo149.gif

די ג'יי הנרי והזמרת ניקה, שאחראים בין היתר לשיר הפתיחה של הסדרה "טלנובלה בע"מ", עונים לשאלות הגולשים של תפוז אנשים. שאלות להנרי וניקה אפשר לשלוח עד היום בשעה 13:00 בפורום טלנובלה בעמ
בשעה 19:00 פורום ווינר וטוטו מארח את שאול שניידר, מנכ"ל מועצת ההימורים, שיענה לשאלותיכם live בבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
עו"ד רוזנבלום, יו"ר ארגון "משפחה חדשה" תענה לשאלות הגולשים בנושאי פרוצדורת משרד הפנים, נישואים אזרחיים וזכויות תושב חוץ בארץ בפורום זוגות מעורבים הערב בשעה 21:00 אפשר להעלות שאלות כבר עכשיו
בואו להצביע בפורום תיכוניסטים בתחרות התחפושת המקורית:

../images/Emo126.gifכלבים, קשב ונובה היום בתפוז

ד"ר דגנית בן דוב, הממונה על אכיפת חוק צער בעלי חיים, תגיע בשעה 18:00 לפורום כלבים ותענה לשאלות הגולשים בנושאי דיווח על התעללות בבע"ח, חשיבות עיקור וסירוס, תקנון אחזקת בע"ח בבתים פרטיים ועוד.
בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר לילך שלו מבורך העוסקת בהערכת 4 מערכות הקשב השונות של מבוגרים וילדים והאימון בהן באופן פרטני ובבתי ספר. ד"ר שלו מבורך תשמח לענות על שאלותיכם בנוגע למערכות הקשב והשפעתן על חיי היום יום ועל הלמידה.
עוד הערב בשעה 21:00 במסגרת הבלוג של להקת "נובה" יתקיים גמר התחרות לבחירת עוזר ההפקה של התוכנית. "שנטיפי", "שלומי והמצריה" ו"אניגמה" - שלושת הפיינליסטים, יגיעו ללופט ויבדרו אתכם במהלך התוכנית. אתם תצטרכו לבחור מי הזוכה. פרטים נוספים על נובה ועל הבלוג, בפורום נובה.
טלנובלה בע"מ מחפשת את להקת הבית אם אתם זמרים צעירים, מוכשרים, בעלי הופעה נאה, בגילאי 18-26, אנחנו מזמינים אתכם לאודישנים ללהקת הבית הכי שווה בטלוויזיה, שתקבל את הפריצה של הלייף מול כל הע"מ. האודישנים יתקיימו במועדון הסטייג' בתל אביב (רחוב יונה הנביא 21), בתאריכים 29.3, 31.3 לתאום והרשמה יש להתקשר לטלפון מספר: 03-6290235 לפרטים המלאים היכנסו לאתר הרשמי של טלנובלה בע"מ בתפוז אנשים http://www.tapuz.co.il/hot3/odition.asp

blck angel1

New member
החטפתי רסייההה לילד מתנגד אינויאשה!

בישוב שלי !!
כואב לי הראש... אני הולכת לישון *נועם תיעורריייי*
רק רציתי לשתף אותכם.. בואו נפתח כת!! נחטיף ראסיות לאאלה שששונאים אינו!!! סתם X.X

keroit

New member
נצל"ש!../images/Emo97.gif

כמה סרטים יש? איך קוראים להם? אפשר עוד מידע? יש אולי בפורום מידע?

De-Panther

New member
לא יודע למה עשית לו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כתובת מקוצרת של אינויאשה החלק שהתחלת לבנות על אינויאשה עוד לא גמור... יש רק גלריה אחת נחמדה... אבל אחת תוסיף תוכן

keroit

New member
../images/Emo45.gifלסקול זה שולט../images/Emo11.gif../images/Emo97.gif

blck angel1

New member
החטפתי רסייההה לילד מתנגד אינויאשה!

בישוב שלי !!
כואב לי הראש... אני הולכת לישון *נועם תיעורריייי*
רק רציתי לשתף אותכם.. בואו נפתח כת!! נחטיף ראסיות לאאלה שששונאים אינו!!! סתם X.X

De-Panther

New member
עוף ../images/Emo32.gif עוף בתנור|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עוף בגריל פשוט עוף

Co0L iT

New member
../images/Emo10.gif ......

אני עצובה ובדיכי כמו תמיד כי רע לי החיים שלי חרא....

Co0L iT

New member
סתם כמו תמיד

יש לי בעיות עם אמא שלי ואני רוצה לעבור לגור אצל אבא שלי...וכבר הייתי צריכה לנסוע איליו אבל הכול השתבש ועכשיו אני צריכה שוב לסבול את אמא שלי איזה חודש עד שהכול יסתדר ואני לא סובלת אותה ואני לא סובלת את החיים שלי..

ליסאן

New member
יש לי חברה ממש טובה עם בעיה ../images/Emo41.gif

אני לא יכולה לתאר לעצמי כמה זה קשה . אבל תזכרי שלא חשוב כמה אתן רבות וכמה היא מתנהגת לא בסדר ומכאיבה לך (ריגשית אני מתכוונת) היא עדייין מאוד אוהבת אותך והיא בטח פוחדת "לאבד" אותך. אני לא מכירה אותך כלכך טוב כדי להגיד לך מה לעשות אבל לא עדיף שתנסי לדבר עם אימא שלך כמו שני אנשים מבגרים ולפתור את חילוקי הדיעות (בשיחה לא בצעקות!) בכל אופן קחי הרבה
וזה משפט נדוש אך נכון : "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר"

למעלה